Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomozi sirotu...

Pijan pao s mopeda pa pretukao čovjeka koji mu je htio pomoći

'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
03.11.2011.
u 14:48

Puljanin (42) izudarao je 45-godišnjaka po glavi i ostatku tijela i teško ga ozlijedio.

Četrdesetdvogodišnji muškarac u utorak je uhićen u Puli nakon što je pretukao 45-godišnjaka koji mu je pomogao nakon pada s motocikla, javlja PU istarska.

Bizaran sukob dogodio se oko 19.15 sati na Kapitolinskom trgu, kada je alkoholizirani Puljanin pao s mopeda Piaggio pulskih registarskih oznaka. U pomoć su mu priskočila dvojica muškaraca, no vozač ih je počeo psovati, a 45-godišnjaka iz Premanture je i napao, udarivši ga u glavu više puta, a nakon što je žrtva pala, i po ostatku tijela.

Stariji muškarac ipak je pobjegao prema Forumu, gdje je dočekao dolazak policijskih službenika. U pulskoj Općoj bolnici utvrđeno je da je 45-godišnjak teško ozlijeđen.

Komentara 2

TM
tesla moj ponos
15:19 03.11.2011.

Došlo vrijeme kao u Americi. Što vidiš ne vidiš, što čuješ ne čuješ - ideš dalje ! U ovom slučaju ga je pretukao a mogao ga je i optužiti da ga je i bacio s motora! Pa se ne moramoo čuditi zašto se sve više otuđujemo !

OB
-obrisani-
22:55 03.11.2011.

Pa ti onda pomozi unesrećenom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije