Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontinuirani rast

PEVEX-ovim radnicima rasla prosječna neto primanja

PEVEX
Foto: Pevex
1/2
25.01.2024.
u 10:10

Radnicima prvog hrvatskog trgovačkog lanca PEVEX d.d. kontinuirano rastu neto primanja. Prosječna neto primanja koja su primili zaposlenici tijekom prošle godine veća su za više od 80 posto u odnosu na primanja posljednjih nekoliko godina. Osim toga, znatno su poboljšani i uvjeti rada.

– U PEVEX-u prepoznajemo vrijednosti koje nas potiču da budemo još bolja, uspješnija i za kupce trgovina prvog izbora. Nesumnjivo najveća vrijednost su nam naši zaposlenici koje, uz plaću, dodatno nagrađujemo isplatama prigodnih nagrada poput uskrsnice, božićnice, regresa, mjesečnom nagradom za radne rezultate, stimulacijama i godišnjom nagradom za radne rezultate (bonus). Lani smo ponovno povećavali plaće, a taj kontinuitet imamo već godinama – rekao je predsjednik Uprave PEVEX d.d. Krešimir Bubalo.

Foto: Pevex

Dodaje kako PEVEX kao odgovoran i osviješten poslodavac radnicima osigurava i besplatne godišnje sistematske preglede, a zahvaljujući kompanijskoj ZAKLADI PEVEX, zaposlenici se mogu obratiti i za novčanu pomoć kada se u njihovim životima dogode neke nepredviđene i nerješive situacije. Uz to, kompanija isplaćuje troškove prehrane i prijevoza, a prigodnom potporom nagrađuje i svako rođenje djeteta zaposlenika. Također, nagrađuje se i lojalnost kompaniji isplatom jubilarnih nagrada.

PEVEX kontinuirano unaprjeđuje materijalna prava i uvjete radnika te nastoji razvijati što bolje poslovno okruženje koje je poticajno, sigurno i ohrabruje za daljnji rast kompanije. Novost je i ta da od ove godine svi zaposlenici PEVEX-a u svim prodajnim centrima imaju petodnevni radni tjedan.

Ključne riječi

Komentara 5

HR
hrvatii035
17:41 26.01.2024.

Ma nikom se neda radit ljudi budite razumni, nisu im opće loše plaće, svi bi htjeli vozit nove aute imat iphone 15

AN
ANNY
07:06 27.01.2024.

Ako je tako, onda je to lijepa vijest. Moja iskustva u PEVEX-u su pozitivna. Radnici ljubazni , susretljivi i stručni, i nadam se da su i primanjima stimulirani.

MA
marijanka
12:24 26.01.2024.

Pisete koliko ste podigli place,a ne pisete koloko ste otpustili radnika.Dodes u trgovinu i nema te tko posluziti ili dsti savjet.Jedan radnik na tri radna mjesta..Normalno da su onda i neljubazni a nada sve nemaju pojma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije