Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrgao balon

Pernar: Koja je razlika između Plenkovića i Karamarka? Nema je

Ivan Pernar
Foto: Screenshot Facebook
1/5
30.04.2017.
u 18:59

Ako se izbori ponove - HDZ ih gubi i prije nego su održani, smatra Pernar

Koja je razlika između Plenkovića i Karamarka? Nema je! - komentirao je aktualnu krizu na svom Facebook-profilu saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar.

"Obojica su rušili vladu da bi branili neobranjivo. Marić je bio u puno težem sukobu interesa od Karamarka, s tim da je na kraju Karamarkova procjena da arbitraža INA-MOL neće biti u našu korist i da bi od nje trebalo odustati ispala točna. Na kraju dana, obojica su na taj način srušila sami sebe jer ako se izbori ponove - HDZ ih gubi i prije nego su održani zato što MOST sigurno neće htjeti s njim u koaliciju, a očito ni mi iz Živog zida, pogotovo imajući u vidu njegove riječi da mu je cilj da nas iz Živog zida ne bude u Saboru, da će to biti prioritet njegove vlade - samim time, kako bi mi u njegovoj vladi mogli sudjelovati?", poručio je Pernar.

Pernar je također u svom stilu snimio video na Trgu bana Jelačića u Zagrebu na kojemu trga HDZ-ov balon, uz poruku: "HDZ-ova vjerodostojnost je čvrsta kao i njihov predizborni balon!"

Komentara 28

Avatar TAJSAM
TAJSAM
20:50 30.04.2017.

Baš se pravi javlja i postavio se kao sudac. U stvari nema ponašanja niti za dežuranje na zapadnom kolodvoru za raspored lokomotiva. Žalosno je da neki ljudi padaju na ovakve izjeve gluposti i daju im glasove za Hrvatski Sabor. Pozdrav dobrim ljudima

JA
jadrmatic
19:16 30.04.2017.

Konačno jedan konstruktivni doprinos krizi. Sad još čekamo Miru Bulja da se sa ličkom kapicom pojavi na obalama Peručkog jezera i zavapi "Ne-će-te", Marasa kako u radnom vremenu na Fejsu stavlja svoju sliku, Gorana Beusa Richemberga kako na Twitteru šera umotvorine Mao Ce Tunga, a mogla bi im se priključiti i Jadranka Kosor s prigodnim poslovicama. Nemojte zaboraviti prenijeti sve što oni i slični njima budu iznosili na društvenim mrežama.

KA
karlodrago
20:00 30.04.2017.

Ako nema razlike između Karamarka i Plenkovića onda nema razlike između Pernara i Beljaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije