Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJAVA POLICIJI U ZAMBIJI

Pernar bi mogao kazneno odgovarati zbog iznošenja osobnih podataka: Moguća kazna do 3 godine zatvora

13.02.2023.
u 18:13

Dojava policiji u Zambiji da je među pritvorenim Hrvatima transrodna osoba izuzetno je opasan potez, kaže pravobraniteljica za ravnopravnost spolova.

Komentara 140

Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
19:17 13.02.2023.

Višnju Ljubičić i onoga tko joj je mandat dao trebalo bi prijaviti zbog prikrivanja informacija, pritiska, lažnih informacija tijelima druge pravne države, kao i zbog očiglednog pristranog zataškavanja, lobiranja, svakodnevnog zastrašivanja i progona vlastitih savjesnih poštenih građana. Za razliku od pravobraniteljice i mnogih licemjera, Pernar govori Istinu.

Avatar BoljeDaŠutim
BoljeDaŠutim
18:31 13.02.2023.

Zanimljivo, kad je u pitanju bubnjar poznatog ljevičarskog benda onda ga se naziva "posvojiteljem", a da je u pitanju Thompsonov bubnjar bio bi otmičar, krijumčar itd. Jedino mamić je znao s vama novinarima. -smrdiš, neškolovan si, nepismen i ne znaš se oprat.

Avatar BoljeDaŠutim
BoljeDaŠutim
18:20 13.02.2023.

OTMIČARE, ZLOSTAVLJAČE, KRIJUMČARE DJECE U ZATVOR!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije