Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE GAVRILOVIĆU

Perković opet nije svjedočio videovezom iz Njemačke

josip perković
Foto: Michaela Rehle/REUTERS/PIXSELL
03.05.2019.
u 07:00

Kako je Josip Perković dobio doživotni zatvor u Njemačkoj njemački sud ga ne pušta na suđenje već je to moguće učiniti samo videovezom, ali kada Njemačka to odredi

Svjedočenje Josipa Perkovića videovezom iz njemačkog zatvora opet je odgođeno. On treba biti svjedok na suđenju Đuri Gavriloviću, optuženom za ratno profiterstvo.

Kako je Perković, bivši šef jugoslavenskih i hrvatskih tajnih službi, u Njemačkoj osuđen na doživotni zatvor zbog likvidacije Stjepana Đurekovića, može svjedočiti samo videovezom.

No, Nijemci su već nekoliko puta kazali da ne mogu to organizirati, a sada su sudu ponudili da Perković svjedoči na datum koji oni odrede i kada to tehnički bude izvedivo.

Josip Perković i Zdravko Mustač

Komentara 1

AR
Arger
07:44 03.05.2019.

Nek i ostane djubre tamo gdje je ubijao hrvate....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije