Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u međimurju

Pas bez nadzora napao muškarca i ugrizao ga

staford
Pixabay
27.01.2023.
u 09:28

Slijedi obavijest nadležnom veterinarskom inspektoru na daljnji prekršajni postupak.

U Ulici bana Josipa Jelačića u Čakovcu, u krugu bivše vojarne pas bez povodca ugrizao je za podlakticu 69-godišnjaka i lakše ga ozlijedio.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima je utvrđeno da se radi o psu pasmine američki staford u vlasništvu 60-godišnjaka s područja grada Čakovca koji je psa ostavio bez nadzora, odnosno nije ga šetao na povodniku. O događaju će biti obaviješten veterinarski inspektor radi prekršajnog postupka.


 
Ključne riječi

Komentara 2

XN
xnet0822
07:13 28.01.2023.

Psa pod hitno uspavati, a sve pse Stafordskog terijera i Pitbulle sterilizirati jer su preopasni !

Avatar neugodan
neugodan
10:44 27.01.2023.

opet ciganska posla. sve te opasne pasmine treba zabraniti a ovi sto pricaju da je stvar u gazdi lazu. te pasmine su stvarane s odredjenim instinktima i to je tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije