Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI GRAĐANI U STRAHU

Žena iz Kaštela opisala napad psa na svog ljubimca: 'Nije ga zaklao, čak mu nije ni kožu progrizao...'

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
04.12.2022.
u 20:38

- Prešla sam sa svojim psom na drugi kraj ceste, ali pas je krenuo za nama i već nakon 10-ak koraka sustigao nas je i bacio se na mog psa - kazala je žena iz Kaštel Štafilića kojoj je nakon napada pas uginuo

Žena iz Kaštel Štafilića sinoć je šetala psa kada je njezinog ljubimca napao drugi, veći i krvoločniji pas. Kako je opisala za portal Dalmacija Danas, danas je u šoku zbog vrlo uznemirujuće scene koju je doživjela. Sve se, kaže, dogodilo oko 18.30 sati u blizini raskrižja kod škole.

- Taman smo bili na povratku kad sam primijetila velikog bijelog psa s crnim flekama kako ide prema nama, ali nažalost prekasno da išta konkretno poduzmem. Prešla sam sa svojim psom na drugi kraj ceste, ali pas je krenuo za nama i već nakon 10-ak koraka sustigao nas je i bacio se na mog psa. Nakon dvije minute napokon ga je pustio... - kazala je te pojasnila kako njezin pas ima oko 15 kilograma, a drugi između 60 i 65. 

- Nije ga zaklao, čak mu nije ni kožu progrizao, ali ga je toliko polomio da je moj pas danas uginuo. Ovim putem ne krivim psa, ali molim vlasnike da paze na svoje ljubimce i da ih ne puštaju bez uzice da se sami šetaju. Kako bih se stvari odvijale da je neko od djece bio sa psom!? I sama sam nehotice izletjela na cestu i da ne govorim da sam bila prestrašena i u šoku. Psa mi neće ništa vratiti. Podsjećam, drugi pas je vjerojatno bio srednjoazijski ovčar ili neka slična vrsta, koliko sam uspjela vidjeti. Pozivam na oprez! - kazala je.

Nakon ovog događaja, redakciji portala Dalmacija Danas javilo se nekoliko anonimnih Kaštelana koji su istaknuli kako su prestrašeni i uznemireni.

VIDEO Heroj vatrogasac spasio psa zaglavljenog u cijevima pod zemljom

 

 

Komentara 19

ČI
Činjeničarcontreras
22:35 04.12.2022.

Kako psa normalno odgojit kad je vlasnik nenormalan .po face komentarima se vidi kakvih sve primata ima u drzavi .

BR
bravar88
21:33 04.12.2022.

Psa treba eutanizirati a vlasnika strogo kazniti i zabraniti da više nikada ne smije posjedovati pse.

NE
Neon
23:26 04.12.2022.

Najcudniji su mi oni sto puste par ogromnih pasa da trce po sumskom putu ispred njih. I onda kad trcim skoro se sudarim sa njima u zavoju. Budu preplaseni i psi i ja. I lako mogu ugristi tada. I ondaa se dogega vlasnik tih pasa nakon par minuta dok mu ja smirujem pse da me ne ugrizu i kaze....nece ti nista . A sto ako neko dijete naleti u sumi na njih. Kako takvima objasniti da nisu u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije