Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGOPOLJE

Policijskom psu nije promaknuo kokain u autu, mladić (30) završio u pritvoru

Ilustracija
Dusko Marusic/PIXSELL
12.01.2023.
u 12:27

Po dovršetku istrage, protiv 30-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je predan pritvorskom nadzorniku.

Policijski pas u utorak je otkrio 340 grama kokaina u automobilu 30-godišnjaka na području Dugopolja, nakon čega je uhićen te pritvoren zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. O dovršenom kriminalističkom istraživanju nad 30-godišnjakom izvijestila je u četvrtak splitsko-dalmatinska policija, koja ga je u automobilu zaustavila na području Dugopolja.

Kod pregleda vozila, policijski pas za detekciju droga pozitivno je reagirao na prisutnost narkotika, pa je temeljem sudskog naloga automobil pretražen, pri čemu je pronađeno 340 grama kokaina.

Po dovršetku istrage, protiv 30-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je predan pritvorskom nadzorniku.

Noćna buktinja u Splitu: Veliki požar izbio u skladištu automobilskih guma

Ključne riječi

Komentara 1

ŽU
ŽuŽu
18:52 13.01.2023.

I onda kažu da je pas čovjekov najbolji prijatelj. Dali vas je ikada mačka drukala da imate drogu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije