Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Papa Franjo rodnu ideologiju detektirao kao najopasniju ideološku kolonizaciju

16.03.2023. u 10:00

Veli papa Franjo kako je cijelo čovječanstvo napetost razlika te da rastemo kroz tu napetost, no da “pitanje roda razvodnjava razlike i čini svijet istim, tupim, jednakim, a to je protivno ljudskom pozivu

Komentara 10

Avatar Carbonado
Carbonado
15:26 16.03.2023.

Rodna ideologija ne postoji jer rod ne postoji. Postoji spol kao biološka karakteristika. Spol nije determiniran društvenom ulogom, nego obratno. Sve ostalo je protuznanstveno i uvreda zdravom razumu. A "studije" koje podržavaju rodnu ideologiju su monstruozna djela dvojice poremećenih p.d.f.la. Komentar će mi biti izbrisan, a ja na hlađenje. Vidimo se za 4 dana...možda.

Avatar krcedolac
krcedolac
10:00 17.03.2023.

Ne spominje pedofiliju u vlastitoj kući kao ništa manje opasnu.

Avatar Mlečanka
Mlečanka
10:15 16.03.2023.

papa Franjo zapravo nikad ni ne započinje govoriti o tim intimnim temama o spolnosti i sexualnosti, nego ga uvik novinari prvi počnu pitati o tome...obično onako "usput", dok je na putu, u avionu itd...to su teme koje najviše interesiraju ultratradicionaliste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije