Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Karlovac

Pamić: Riječani su bahati i baš zato ćemo ih kazniti

karlovac01
arhiva vl
20.08.2010.
u 14:32

Ne znam odakle Riječanima tolika samouvjerenost. I uoči utakmice protiv Dinama znao sam da ćemo odigrati dobro. Tako će biti i večeras, kaže Pamić.

Da sam na mjestu Riječana, ne bih bio toliko bahat u izjavama. Siguran sam da ih u Karlovcu čeka vrlo teška utakmica, rekao je trener Karlovca Igor Pamić najavljujući današnji sraz s Rijekom na stadionu Branka Čavlovića Čavleka.

Ponoviti igru iz Maksimira

 – Već prije utakmice s Dinamom bio sam uvjeren da ćemo odigrati dobro. To se potvrdilo i do 74. minute djelovali smo sjajno. Propustili smo priliku nokautirati velikog suparnika, ali to je naš problem. Imamo odličan protok lopte i igru prema naprijed, no nedostaje nam smirenosti u realizaciji. To će doći s vremenom, a siguran sam da će nam se sve propušteno jednom vratiti. Zbog svega sam, baš kao i prije puta u Maksimir, siguran da ćemo protiv Rijeke biti ne samo dobri, nego i bolji protiv Dinama – rekao je Pamić najavljujući pobjedu.

 Ipak, respekt je prisutan. Paminjo dobro poznaje Rijeku. Neke igrače poput Vukmana je trenirao, a Križman je na listi želja bijelo-plavih s Korane.

 – Vukman, Čejvanović i Križman su igrači koji u Rijeci sjede na klupi i nisu s njima baš zadovoljni. Da imam tu trojicu, Karlovac bi bio prvak, uvjeren sam u to – zaključio je Paminjo svoj dio priče o respektu prema gostima.

 Igra s tri napadača

Ipak, u Karlovcu su uvjereni i u svoje kvalitete. Uz Karabatića, koji je nedodirljiv, u obrani se ističe sjajna forma Barića, a za njegova kolegu na drugom boku Pilipovića kažu da očekuju eksploziju.

Pamić je već govorio da su njih dvojica najbolji bočni igrači u Hrvatskoj. U subotnjem sastavu najveća dvojba je početi s tri ili četiri igrača u veznoj liniji. Upitno je hoće li od početka krenuti Stambolija i Batarelo i hoće li se oporaviti Jerneić.

 U napadu je Enes Novinić ostao kao jedino rješenje, no Pamić znatno više očekuje u gol igri i od mladog Tičinovića, koji je nedavno stigao iz Hajduka. Njima bi se mogao pridružiti i Kovačević.

Najizglednija je varijanta u kojoj će protiv Rijeke istrčati sastav Sunara - Barić, Karabatić, Juroš, Pilipović - Husić, Paracki, Špišić - Kovačević, Novinić, Tičinović.

Ključne riječi

Komentara 1

MU
muthafka
12:47 26.08.2010.

baš ste ih kaznili!! sve smo vidjeli!! sa takvom igrom gradjanima se smiješi pojeftinjenje komunalija ! samo tako nastavite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije