Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što to radi?

Ovo se ne viđa često: Internet 'poludio' zbog scene iz popularnog restorana brze hrane

McDonald's
Foto: Screenshot YouTube
1/2
04.10.2017.
u 09:31

Ljubitelji lanca brze prehrane ostali su u šoku kada su vidjeli na koji način jedan muškarac jede pileće McNuggetse u McDonald'su

Ljubitelji popularnog lanca brze prehrane ostali su u šoku kada su vidjeli na koji način jedan muškarac jede pileće McNuggetse u McDonald'su.

Snimka muškarca objavljena je na komičnoj stranici Brown Cardigan, a snimljena je u jednom restoranu McDonald'sa, no ne zna se u kojoj državi.

Ono što je sporno na snimci je način na koji muškarac jede McNuggetse. On, naime, koristi vilicu i njome ih umače u kečap, a isto radi i s prženim krumpirićima.

Iako je u drugim restoranima nezamislivo jesti bez vilice i noža, u McDonald'su je to jednostavno nedopustivo.

Jedni su ga zbog toga nazvali životinjom, drugi misle kako ima ozbiljnih psihičkih problema dok neki čak smatraju i da je serijski ubojica.

Čovjek je, vjerojatno, samo htio biti pristojan, no svi će se složiti da se takva situacija u restoranima brze hrane ne viđa gotovo nikada.

Komentara 24

DU
Deleted user
10:55 04.10.2017.

Činjenica da netko prinosi hranu ustima vilicom je predmet zgražanja, pa koji je vama kujac ???!!!

DU
Deleted user
12:15 04.10.2017.

Ja sve istresem na pod i jedem odnosno ližem sa poda a sok si izlijem po glavi pa mi lagano curi u usta...

MO
morlak
12:35 04.10.2017.

Ja sam tri puta pregledao filmić i nisam skužio u čemu je fora. Ni nakon što sam pročitao pisano pojašnjenje nisam uvjeren da sve skupa zaslužuje ikakvu pozornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije