Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi hrvati protiv stranih investitora

'Ovo je katastrofa. Cijene stanova će samo eskalirati, ali pogledajte što sada radi Dubrovnik'

22.02.2023.
u 11:38

Grad Dubrovnik razvio je vlastiti model stambenog zbrinjavanja namijenjen mladima koji ne mogu kupovati skupe stanove pa nudi najam za 100 do 240 eura.

Komentara 21

ST
stefj
12:58 22.02.2023.

To s nekretninama Njemačka i Austrija su neko vrijeme imale dobro riješeno. Tamo je država gradila stanove i time regulirala ponudu na tržištu i time sprječavala balon i divljanje cijena... Sve subvencije samo dignu cijenu stana... Uz to, za iznajmljivanje imamo vrlo nepovoljan porezni tretman dugoročnog najma za razliku od turističkog najma gdje se samo plaća paušal.

Avatar majkuvam
majkuvam
12:50 22.02.2023.

Imamo Rvacku!Svi mladi Hrvati van!Budite bez brige,Plenki će za sve pronaći objašnjenje...

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:56 22.02.2023.

'Ovo je divota. Cijene stanova će samo eskalirati, ali pogledajte što sada radi bivši JNA zastavnik koji je za vrijeme građanskog rata sa brda granatirao Dubrovnik'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?