Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa bez robota

Ovo je izum koji će okončati stres zbog parkiranja!

bolničarka
Foto: marvel Comics
1/2
09.07.2013.
u 08:44

Vi samo dovezete automobil na sabirno mjesto, a ostatak obavlja robot koji može podići mali ili veliki osobni automobil

Idete u šoping, subota je prijepodne i možete se samo nadati da ćete u gradu naći slobodno prakirno mjesto. Rješenje za taj problem mogao bi biti izum koji bi okončao stres zbog prakiranja u prenapučenim gradskim središtima. Vi samo dovezete automobil na sabirno mjesto, a ostatak obavlja robot. Robot koji može podići mali ili veliki osobni automobil i umjesto vozača ga smjestiti na parkiralište.

Vozači tako mogu uštedjeti vrijeme koje bi potrošili tražeći parkirno mjesto, a garaže uz pomoć ove tehnologije mogu prihvatiti više vozila nego inače. Razlika je u tome što robot vozila parkira prema veličini, pa ih u garaži može puno gušće posložiti. Düsseldorfska zračna luka bila je toliko oduševljena ovim izumom da ga je odlučila kupiti.

>>Nesreća u garaži: Vježbala parkiranje pa ubila muža i sebe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije