Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Hollywoodu

Ovi razvodi, prinove, ljubavi i skandali obilježili su 2013.

princ George (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
23.12.2013.
u 10:58

I ove godine bilo je burno u showbiznisu, a u svijetu su se dogodili brojni, važni događaji. Rođenje princa Georgea također je obilježilo 2013. godinu.

I ove godine bilo je burno u showbiznisu, a u svijetu su se dogodili brojni, važni događaji. Rođenje princa Georgea također je obilježilo 2013. godinu.

Rođenje princa Georgea

1) Kate Middleton rodila je 22. lipnja malenog George Alexandera Louisa. Dječak je treći u liniji za britansko prijestolje. Njegov dolazak iščekivao se tjednima, a izazvao je pomutnju medija diljem svijeta. Vrlo brzo nakon što se rodio, ponosni Kate i William sina su pokazali svijetu na stubama bolnice u kojoj je došao na svijet.

Mastektomija Angeline Jolie

2) Angelina Jolie napisala je kolumnu u kojoj je priznala kako je imala dvostruku mastektomiju. Glumica je u New York Timesu objasnila da je odstranila grudi kako bi umanjila rizik od raka dojke. Od opake bolesti preminula je glumičina majka, a Jolie se boji da se i njoj to ne dogodi.

Suđenje AEG-u zbog smrti Michaela Jacksona

3) Obitelj pokojnog Michaela Jacksona tužila je promotore njegove posljednje turneje, tvrtku AEG, no izgubili su nakon petomjesečnog suđenja. Obitelj Jackson tvrdila je da su iz AEG-a zanemarivali Jacksonove potrebe, angažiravši liječnika Conrada Murrayja da se brine za njega. U međuvremenu je Murray izišao na slobodu, odsluživši četverogodišnju zatvorsku kaznu u losangeleskom zatvoru.

Lindsay Lohan u zatvoru

4) Lindsay Lohan u ožujku je osuđena na tri mjeseca rehabilitacije te mjesec dana društveno korisnog rada. Lohan je optužena za krivokletstvo. Lagala je da nije upravljala vozilom u lipnju 2012. te da nije izazvala prometnu nesreću. Nakon što je odslužila kaznu, Lohan se skrila od medija te čak nije otputovala na filmski festival u Veneciji, gdje je trebala promovirati svoj novi film "The Canyons". Dok se Lindsay skrivala od medija, njezina majka Dina činila je suprotno te je i sama uhićena zbog vožnje u pijanom stanju.

Amanda Bynes na psihijatriji

5) Mlada glumica Amanda Bynes nedavno je napustila ustanovu u kojoj je liječila svoje psihičke probleme. Nakon što se cijele 2013. problematično ponašala, dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj te shizofrenija. Trenutačno je okružena svojom obitelji, uz čiju pomoć nastavlja liječenje.

Alec Baldwin

6) Alec Baldwin imao je godinu punu uspona i padova. Tužio je Genevieve Sabourin, koja je pratila i maltretirala njega i njegovu obitelj. Osuđena je na 210 dana u zatvoru. Iako je dobio tužbu, Baldwinu su otkazali show na MSNBC-u. Optužen je i za homofobiju jer je izvrijeđao jednog fotografa. Bilo je i drugih, lijepih događaja – Baldwin je ponovno postao otac. Hilaria je u kolovozu rodila djevojčicu Carmen.

Simon Cowell preoteo prijatelju ženu

7) Simon Cowell, strašni sudac iz X Factora, šokirao je javnost objavom da će u 53. godini postati otac. Priča ne bi bila toliko šokantna da Simon nije dijete napravio Lauren Silverman, supruzi njegova dobrog prijatelja. Nakon objave, Lauren je podnijela zahtjev za razvod te sada uživa sa Simonom.

Slavne prinove

8) Halle Berry u listopadu je rodila sina kojeg je čekala s glumcem Olivierom Martinezom. Već je majka djevojčice Nahle. Svoje treće dijete, s trećim suprugom, rodila je Kate Winslet. Maleni se zove Bear. Penelope Cruz i Javier Bardem, roditelji sina Lea, dočekali su djevojčicu Lunu. Otac je ponovno postao i Elton John, kojem je zamjenska majka rodila dječaka. Hugh Grant također je postao tata. Drew Barrymore objavila je da je trudna s drugim djetetom. Godine 2012. rodila je djevojčicu Oliviju, a sada ona i suprug Will Kopelman čekaju drugo dijete. Shakira je u siječnju prošle godine rodila preslatkog Milana, a sada se šuška da čeka i drugo dijete. U siječnju je rodila i Lily Allen. Na svijet je donijela djevojčicu. Majka je prvi put postala i Fergie, koja je rodila sina.

Rasizam i Oprah Winfrey

9) Oprah Winfrey ispričala je sve o rasističkom ispadu djelatnice luksuznog dućana u Švicarskoj. Voditeljica je u Švicarskoj boravila zbog svadbe njezine prijateljice Tine Turner, a otišla je u šoping, gdje joj nisu dali skupu torbicu koju je htjela kupiti. Prodavačica joj je rekla da je torba preskupa, a Winfrey je napravila svjetski skandal.

Novi brakovi

10) Novi brakovi – Tina Turner udala se za producenta Erwina Bacha, s kojim je u vezi 20 godina. Preselila se i u Švicarsku, a sve zbog ljubavi. Udala se i lijepa Keira Knightley za glazbenika Jamesa Rightona, nakon dvije godine veze. Matt Damon obnovio je zavjete sa svojom suprugom, a udala se i glumica Kerry Washington. Usto, proglašena je i najbolje odjevenom osobom godine. Oženio se i George Lucas. On i Mellody Hobson postali su roditelji djevojčice koju im je rodila zamjenska majka. Vjenčali su se i Hugh Hefner te zečica Crystal Harris. Ovo je njegov treći brak.

Razvodi i prekidi

11) Prekidi i razvodi: Kristen Stewart i Robert Pattinson prekinuli su nakon dugogodišnje veze jer je glumica prevarila Roberta s redateljem Rupertom Sandersom 2012. Iako su nakon njezine nevjere braku odlučili dati još jednu šansu, nije im išlo. Michael Douglas i Catherine Zeta – Jones odlučili su se razdvojiti na neko vrijeme i potom završiti 13-godišnji brak. George Clooney prekinuo je s djevojkom Stacy Keibler. Katy Perry i John Mayer navodno su prekinuli ovog proljeća, no oni to demantiraju, tvrdeći da su i dalje zajedno. Clint Eastwood i njegova supruga Dina prekinuli su nakon 17 godina braka. Konačno su se razveli i Ashton Kutcher i Demi Moore. Razvod su najavili i Diane Lane te Josh Brolin. Bili su u braku osam godina, a nemaju zajedničke djece. Razveo se i Richard Gere.

Breaking Bad

12) Televizijske hit-serije: Ove godine zaista su profitirale televizijske mreže. Breaking Bad najbolja je serija svih vremena, a osvojila je brojne nagrade. Briljirala je i Claire Danes ulogom u seriji Domovina, za koju je također nagrađena Emmyjem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije