Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anka Mrak Taritaš:

'Ovakvi događaji pokazuju da Srbija baš i nije spremna za Europu'

Anka Mrak Taritaš
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
18.04.2018.
u 18:07

- Šešelj je to napravio namjerno, ali zadaća svih građana Hrvatske je da, u trenutku kad netko to čini s vašom zastavom, jasno pokažete da preko takvih stvari ne prelazite - rekla je Mrak Taritaš

Moram priznati da u relativno kratkoj raspravi o prekidu posjeta nije bilo puno argumenata na stolu. Nažalost, bilo je jasno da se dobro započeta priča prekinula kad netko tko je zastupnik u parlamentu baci na pod i gazi vašu zastavu. Jedino što možete je vratiti se doma - rekla je za N1 Anka Mrak Taritaš, koja je bila dio hrvatskog izaslanstva koje je danas prekinulo posjet Srbiji nakon što je srpski zastupnik i ratni zločinac Vojislav Šešelj gazio hrvatsku zastavu i vrijeđao članove hrvatske delegacije.

- Šešelj je to napravio namjerno, ali zadaća svih građana Hrvatske je da, u trenutku kad netko to čini s vašom zastavom, jasno pokažete da preko takvih stvari ne prelazite - rekla je Mrak Taritaš.

Hrvatsko izaslanstvo u kojemu su uz predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i Anku Mrak Taritaš bili još Domagoj Ivan Milošević, Milorad Pupovac i Željko Raguž donijelo je jednoglasnu odluku o povratku u Hrvatsku. Mrak Taritaš rekla je da su napravili jedinu stvar koju su mogli.

- Interes je Hrvatske da Srbija ide svojim putem prema Europi, a ovakvi događaji pokazuju da baš i nije spremna - rekla je Mrak Taritaš, dodajući da je Srbija trebala odmah reagirati te da je lako biti general poslije bitke.

Komentara 42

CV
cvikcange
18:38 18.04.2018.

Evo i nje, drugarice s Vesnicom koja ostavi dokumente u begešu. Ma cva ci clatka. A pametnaaaa. Clatka cujica bućibućibu

Avatar duka4
duka4
18:47 18.04.2018.

samo mi glupi hrvati stalno mozemo pljuvati po svom i jedan po drugom. gle srbe, oni i ako znaju da seselj nije u pravu oni ce ga podrzati. drze se skupa i ne daju po sebi. a gle nas. sad ce još pljuvat po jamdrokoviću da nije trebao otoći. ma jadni ste svi vi koji na kraju krajeva pljujete sami po sebi

Avatar links
links
18:39 18.04.2018.

eto ti si spremana, iskoristili ste ispad jedne nebitne bolesne budaletine da dobijete poneki jeftin bod ovdje kod nas, stvarno ste jadni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije