Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala prolaznike

Ovako je službenica odlučila kazniti bahatog vozača taksija

taksi
Foto: Screenshot
1/2
23.06.2015.
u 11:06

Žena je došla do vozača taksija i stavila mu kaznu za parkiranje na vjetrobransko staklo. Vozač je počeo vikati na nju i psovati nakon čega je i ona odlučila 'pokazati zube'

Šokirani su bili prolaznici na ulicama New Yorka kada su vidjeli kako je službenica servisa za parkiranje odlučila kazniti jednog bahatog taksista koji se parkirao na mjesto gdje ne smije.

Žena je došla do vozača taksija i stavila mu kaznu za parkiranje na vjetrobransko staklo. Vozač je počeo vikati na nju i psovati je, nakon čega je i ona odlučila "pokazati zube".

Stala je ispred njegova automobila, uhvatila prednji dio i podigla ga.

Prolaznici nisu mogli vjerovati što vide svojim očima. Jasnije im je postalo tek kada je službenica pozvala prolaznike da i oni probaju podignuti automobil. Tada su shvatili da žena nije superheroj, već da se radilo o skrivenoj kameri.

Iz vozila su, naime, uklonili teške dijelove te ga modificirali tako da se može lako podići na principu klackalice.

>> Nije za one slabih živaca: Je li ovo najstrašnija skrivena kamera ikad?

Komentara 1

VI
virkom
12:24 23.06.2015.

Da ima ocjena veća od petice, dao bi je autoru za ovaj članak! Sad mi je jasno zašto nisam mogao postati novinar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije