Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uopće ne stari

Ovako izgleda McDonald'sov hamburger star 14 godina!

hamburger
Screen shot
24.04.2013.
u 14:27

Nakon 14 godina hamburger nije uopće pokazao znakove kvarenja, a jedino su nestali krastavci

Uz salvete, poštanske markice, odsad bismo mogli skupljati i McDonald´sove hamburgere jer su, izgleda, postojani i nakon 14 godina.

Amerikanac iz Utaha David Whipple tvrdi da je prije nekoliko godina u džepu svog kaputa pronašao hamburger koji je kupio u McDonald`su još 1999. godine. Iznenađen njegovim svježim izgledom, odlučio ga je sačuvati da vidi koliko će još dugo ostati "svjež", piše Huffington post.

Nakon 14 godina hamburger nije uopće pokazao znakove kvarenja, a jedino su nestali krastavci. Whipple je u televizijskoj emisiji The Doctors kazao da je tim primjerom želio ohrabriti svoju djecu da jedu zdraviju hranu, a ne fast food.

McDonald's je prošle godine dao svoje objašnjenje dugovječnosti hamburgera, a ono ukratko glasi da hamburgeri tijekom pripreme i tostiranja postaju vrlo suhi, a kada se naknadno ostave na otvorenom, gube ostatak vlage pa zbog toga dugo ne pokazuju znakove truljenja.

>>Otkrivena McDonald'sova tajna "trajnih" hamburgera

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije