Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TILLER

Ovaj idilični gradić u Oregonu prodaje se za 'samo' 3,8 milijuna dolara

tiller
Foto: Screenshot/Google Maps
1/6
16.03.2017.
u 14:32

U okolici živi oko 250 osoba, a stanovnici su počeli napuštati grad kada se zatvorila pilana.

U idiličnom gradu Tilleru u američkoj saveznoj državi Oregon danas živi samo dvoje ljudi i taj grad prodaje se za 3,8 milijuna dolara. Radi se o učitelju u mirovini i svećeniku čije se jedine kuće ne nalaze u ponudi za kupnju.

Gradić je udaljen više od 360 kilometara od Portlanda i prostire se na površini od 250 jutara a u njemu se nalazi šest kuća, zgrada, poštanski ured, stara škola, napuštena benzinska postaja i dućan.

Agencija za nekretnine koja prodaje ovaj gradić u svojoj ponudi navodi kako 'krucijalna prava na vodi i postojeća infrastruktura' nude beskrajne mogućnosti, piše Telegraph.

Gradić odlikuje i blaga klima tijekom godine, a novi vlasnici će u posjedu imati razne zone poput industrijske, stambene, poljoprivredne, šumske zone što predstavlja široki raspon poslovnih mogućnosti.

U okolici živi oko 250 osoba, a stanovnici su počeli napuštati grad kada se zatvorila pilana. Za kupnju grada navodno su zainteresirani kineski investitori.

>> Vikendice u "hrvatskoj Toscani" prodaju se u bescjenje: Kuća, voćnjak i vinograd jeftiniji od starog auta

>> Za 245.000 eura na eBay-u prodaju cijelo selo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije