Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez članarine

Otvorena volonterska knjižnica u Varaždinu

volonterska knjiznica (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
26.11.2012.
u 14:43

Vesna Petanjek, koordinatorica projekta City Volunteers, kaže da je volonterska knjižnica zamišljena kao knjižnica koja će primati knjige koje ljudima više ne trebaju

Ekološka udruga “Franjo Košćec” u suradnji sa gradom Varaždinom otvorila je volontersku knjižnicu u Kranjčevićevoj 7 u sklopu volonterskog centra Udruge. Vesna Petanjek, koordinatorica projekta City Volunteers, kaže da je volonterska knjižnica zamišljena kao knjižnica koja će primati knjige koje ljudima više ne trebaju. Knjige se mogu donijeti osobno ili ubaciti kroz rešetke na ulazu kada knjižnica i čitaonica ne radi.

– Nema članarine, svaki korisnik dobit će obiteljsku iskaznicu, a posjetitelji će moći knjige čitati u knjižnici ili ih posuditi i odnijeti kući – kaže Petanjek i dodaje kako će primati knjige svih tematika, ali prvenstveno ih zanimaju knjige o prirodi i civilnom društvu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije