Naslovnica Vijesti Crna kronika

Otrkiveni novi vrlo važni dokazi koji povezuju bivšeg muža s ubojstvom

Iako on negira da je počinio navodno ubojstvo, policija se s time ne slaže...
14. kolovoza 2018. u 11:40 3 komentara 4040 prikaza
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Za ubojstvo ugledne splitske liječnice, 61-godišnje Asje Tukić, koje se dogodilo u Trogiru u jednom od apartmana koje je iznajmljivala, glavni osumnjičeni je njen bivši suprug 65-godišnji Željko Tukić koji je prijavio ubojstvo.

Trogir - Liječnica ubijena u stanu Obrat u slučaju Za ubojstvo liječnice optužen bivši muž, on tvrdi da je nije ubio

Iako on negira da je počinio ubojstvo, jer kako kaže nije bio u Trogiru gdje se dogodilo ubojstvo, već na otoku Čiovo, a i tvrdi kako ima svjedoke koji to mogu dokazati, policija se s time ne slaže.

Osim iskaza svjedoka i snimki nadzornih kamera koje navodno prikazuju Željka Tukića na benzinskoj crpki netom prije nego se dogodila tragedija, pojavio se i novi dokaz u stanu - kratke hlače na kojima su navodni tragovi krvi, prenosi Slobodna Dalmacija.

zgrada u kojoj je ubijena žena Ubojstvo u Trogiru Liječnica ubijena nožem u leđa, nema tragova borbe

Još jedan vrlo važan dokaz otkriven je nakon dvodnevne pretrage akvatorija u Slatinama. Na morskom dnu pronađena je šilter kapa, nakon čega je podvrgnuta forenzičkom ispitivanju nakon kojeg se utvrdilo i da na njoj ima tragova krvi. Kćer je potvrdila da je upravo njen otac, glavni osumnjičeni imao takvu plavu šilter kapu.

Željko Tukić priveden je prije tri dana te mu je istražni sud, nakon ispitivanja, odredio jednomjesečni istražni zatvor.

zgrada u kojoj je ubijena žena Ubojstvo u Trogiru U tragovima krvi pronađen otisak sandale broj 37 pa se sumnja da je liječnicu ubila žena

Policija i dalje traga za novim dokazima kako bi sa sigurnošću mogla utvrditi da je 65-godišnjak kriv za brutalno ubojstvo nožem svoje bivše žene.

 

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  Pitanje našom redarstvu: Jeste li vi policija ili sito? informacija vam cure!Tko su loše karike u vašem lancu? Tko odaje povjerljive informacije novinarima?

 • Toni70:

  Jedno je pitanje dali su svjedoci koji mu daju alibi preispitani i koje su njihove izjave ???Tu nema ništa u vezi toga ? Svjedoci govore tu i tu smo bil,. koje teme u koje vrijijeme što se jelo pilo i ... prikaži još! i gdje se sve bilo ?Dali se poklapa sa izjavom osumnjičenika ??? Nadalje takva izjava svjedoka da je tu i tu bio tada i tada se daje pismeno i pod prijatnjom godinu 2 i više zatvora ako laže .... Činjenica je iz prakse da u ovakovim slučajevima kao tu zna se iz prakse da je najčešće ubojica ili netko iz familije u 95% slučajeva ! Ponekad netko podgovoren potplaćen !

 • subara:

  nije brutalno. Eleganto je.