Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo liječnice
Povratak na članak

Otrkiveni novi vrlo važni dokazi koji povezuju bivšeg muža s ubojstvom

Iako on negira da je počinio navodno ubojstvo, policija se s time ne slaže...

Komentari 3

Avatar rubinet
rubinet
11:59 15.08.2018.

Pitanje našom redarstvu: Jeste li vi policija ili sito? informacija vam cure!Tko su loše karike u vašem lancu? Tko odaje povjerljive informacije novinarima?

VL
TO
Toni70
21:02 14.08.2018.

Jedno je pitanje dali su svjedoci koji mu daju alibi preispitani i koje su njihove izjave ???Tu nema ništa u vezi toga ? Svjedoci govore tu i tu smo bil,. koje teme u koje vrijijeme što se jelo pilo i i gdje se sve bilo ?Dali se poklapa sa izjavom osumnjičenika ??? Nadalje takva izjava svjedoka da je tu i tu bio tada i tada se daje pismeno i pod prijatnjom godinu 2 i više zatvora ako laže .... Činjenica je iz prakse da u ovakovim slučajevima kao tu zna se iz prakse da je najčešće ubojica ili netko iz familije u 95% slučajeva ! Ponekad netko podgovoren potplaćen !

VL
SU
subara
23:46 14.08.2018.

nije brutalno. Eleganto je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.