Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nebriga za dijete

Otišli u kupnju, a bebu ostavili u autu jer je nisu htjeli buditi

Bmw
Arhiva VL
05.10.2011.
u 19:14

Dijete bračnog para iz Pule samo je u autu ostalo najmanje sat i pol, tvrdi policija.

Supruzi iz Pule ostavili su bebu u automobilu u garaži trgovačkog centra u Trstu, nakon čega su otišli u kupnju.

Kako prenose 24sata, A. B. (28) i A. F. (26) malenog su dječaka koji nema ni godinu dana u ponedjeljak ostavili u BMW-u. Dijete je oko 20 sati spazio vatrogasac koji je patrolirao garažom. Nakon što je sat vremena bez uspjeha pokušavao pronaći roditelje, pozvao je policiju.

Oko 21.30 sati, baš kad su se karabinjeri spremali provaliti u automobil, naišao je par. Puljani su se branili i objašnjavali da su sina ostavili jer je spavao te ga nisu htjeli buditi.

Policija tvrdi da je dječak u autu sam proveo najmanje sat i pol. Roditelji su kazneno prijavljeni zbog napuštanja djeteta, a slučaj je sad u nadležnosti tršćanske istražne sutkinje Cristine Bacer.

Komentara 13

PU
puba
19:40 05.10.2011.

Od kada to u našoj državi postoje karabinjeri????

OV
Ovaj
19:33 05.10.2011.

i zašto je to sad jedna vijest?

Avatar Sor@n
Sor@n
07:32 06.10.2011.

Još jedne budale. Samo bi ih rado pitao da mogu, dali su se njihovi roditelji tako brinuli o njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije