Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatio ga zaštitar

Oteli 15-godišnjaka i prisiljavali ga da za njih krade parfeme

policajac
Foto: ilustracija
28.04.2015.
u 11:16

Policiji je prijavljeno kako su na splitskim Brdima trojica momaka nasilno u auto ugurala četvrtog. Uhićeni su nakon nekoliko sati

Trojica mlađih muškaraca (dvojica 22-godišnjaka i jedan 21-godišnjak) u ponedjeljak su oko 19.30 otela 15-godišnjaka kojega su natjerali da za njih krade parfeme. No, otmica je odmah prijavljena policiji jer nije prošlo nezapaženo kako trojica mladića u splitskom predjelu Brda nasilno guraju u vozilo četvrtog, znatno mlađeg od njih, i potom se udaljavaju.

Prema prikupljenim policijskim informacijama, otmičari su od 15-godišnjaka tražili da za njih krade parfeme. On je iz dvije trgovine na Gripama ukrao po dva parfema, a po dolasku u treću trgovinu, na Obali kneza Domagoja, zaštitar ga je uhvatio. Njegovi otmičari su pobjegli, ali ne zadugo. Policija je pronašla VW golf i njih u njemu.

Dovedeni su u službene prostorije gdje se nad njima provodi  kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode.

>> Pronađen mladi par za kojim je tragala policija

>> Nađeni u napuštenoj kući: Otmica ili mladenačka ludost?

Komentara 2

LA
LANA555
00:45 29.04.2015.

A jadan decko i parfeme to me posjeca na pantica

LA
LANA555
01:02 29.04.2015.

Koi bezobrazluk kaj oni nisu isli a ne djete na to navesti i prsilavati.Djete pustiti a nih odmah u prdekanu u lepicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije