Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabarje kod Kutjeva

Pronađen mladi par za kojim je tragala policija

krimi policija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
15.04.2015.
u 22:49

Djevojka i mladić bili su u burnoj vezi te su se često svađali i mirili

Iako se sumnjalo da je mladić  M. K. (22) iz Grabarja kod Kutjeva  oteo svoju bivšu djevojku J. B. (17), policija je nakon potrage potvrdila kako su oboje pronađeni te se trenutno nalaze u policijskoj postaji.

Ivana Radić, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske potvrdila je kako je par pronađen, a na pitanje je li se sumnjalo na otmicu, odgovrila je kako je ta informacija do medija došla od djevojčine majke.

Iz policije je prethodno potvrđeno kako tragaju za nestalom maloljetnicom, ali ne i da se radi o eventualnoj otmici.

Roditelji su se požalili kako im se kćer ne javlja na mobitel, a posljednje što im je uspjela javiti je da je bivši dečko slijedi. Ona je u srijedu ujutro u bolnici u Požegi imala termin za snimanje magnetskom rezonancom, a bivšeg je dečka primijetila dok se vraćala kući. On ju je navodno čekao na željezničkom kolodvoru.

Na kraju je ušla u njegov auto te su krenuli prema Grabarju. Mladić je auto ostavio ispred kuće svoje bake, a potom su oboje nestali. Roditelji su nili uvjereni da ju je bivši oteo. Kako saznajemo, djevojka i mladić bili su u burnoj vezi te su se često svađali i mirili. Prekinuli su u rujnu prošle godine i tada ju je on istukao. Zbog toga su bili i na sudu.

Djevojčina majka navodno je primila poruku da ju je bivši dečko pratio cijeli dan, a prije no što ih je policija pronašla djevojka je roditeljima poslala poruku kako se nalaze u napuštenoj kući.

>> Dječaka zavezali i ostavili pored ceste: Sjeća se samo automobila i ljudi s maskama

Ključne riječi

Komentara 3

LA
LANA555
23:46 15.04.2015.

Super da su pronasli.Bravo

GS
gaja.senior
10:58 16.04.2015.

Agdje ćeš propalice i drogiće naći nego u napuštenoj kući radi šmrkanja i pikanja

OB
Objektivno...
08:12 16.04.2015.

Pa sinoć su u Domovini na Prvom programu HTV pronašli i Brodijevu kćer Danu. Super.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije