Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na aerodromu

Pogledajte kako je otac osramotio sina: 'Ne znate što vam je u torbi'

Otac priredio spačku sinu na aerodromu
Foto: Facebook
1/6
12.02.2018.
u 20:04

'Neprocjenjivo', napisao je ponosni otac na Facebooku na kojem je objavio i video cijelog 'iznenađenja'.

Ted Andressen iz Louisiane priredio je svom sinu iznenađenje kakvo će zasigurno pamtiti cijeli život. Ted je svom sinu u prtljagu sakrio nešto zbog čega se ovaj crvenio pred osobljem aerodroma. 

Kako bi svom sinu priredio spačku u torbu mu je sakrio seksualnu igračku - 30 centimetara dugačak umjetni penis, kao i lubrikant. Kada je sin došao na pregled torbe šokirao se kada je vidio što je djelatnica izvadila iz nje. Njegov otac je sve snimio i pritom umirao od smijeha, a kako bi se pohvalio svojom dosjetkom sve je objavio na Facebooku. 

'Ono kad podmetneš dildo od 30 centimetara i lubrikant u sinovu ručnu prtljagu. Neprocjenjivo', napisao je ponosni otac. 

Na snimci, koja je do sada pregledana više od 22 milijuna puta, vidi se kako djelatnica vadi predmete iz njegove torbe, a kada je došla do 'spornog predmeta' nasmiješila se. Mladić se vidno šokirao, na što mu je djelatnica u šali rekla: 'Pogledajte se, ne znate što vam je u torbi.'

Iza kamere se čuje gromoglasan smijeh, a mladić je poručio ocu i prijateljima da mu je sada jasno zašto su ranije svi željeli da ode popušiti cigaretu. 

Kako je izgledalo neugodno iznenađenje pogledajte u priloženom videu: 

 

 

 

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

Otac priredio spačku sinu na aerodromu
1/30

Komentara 2

DU
Deleted user
09:06 16.02.2018.

Sin mi ne izgleda ponizeno. Zdrava zahebancija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije