Posao iz pakla

Osuđeni porečki supružnici koji su zatočili i mučili zaposlenicu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
01.06.2017.
u 17:00

Nakon premlaćivanja zaključavali bi je u prostorije gdje bi bila i po pet-šest dana bez hrane i pića

Supružnici Vjeran (33) i Vanesa Šalov (32) iz Poreča danas su osuđeni zbog mučenja i iživljavanja nad svojom djelatnicom koju su držali u zatočeništvu. Vjeran je dobio četiri i pol godine, a Vanesa tri godine zatvora, piše portal 24 sata.

Supružnike se teretilo da su svoju zaposlenicu, M. M. (43) iz Slavonskog Broda psihički i fizički mučili te joj protupravno oduzeli slobodu. Između ostalog su joj navlačili vrećicu na glavu i gušili je, a Vanesa joj je prema optužnici prolila solnu kiselinu po leđima, gasila opuške cigareta na tijelu te je oštricom noža ubadala u lijevo bedro i stražnjicu. Nakon premlaćivanja zaključavali bi je u prostorije gdje bi bila i po pet-šest dana bez hrane i pića.

M. M. je supružnike upoznala 2014., a odnos se zaoštrio u kolovozu 2015., kad su Vjeran i Vanesa saznali da Slavonkin sin i Vjeranov brat kradu novac. M. M. se od mučenja uspjela spasiti bijegom 17. srpnja 2016. godine. Vjeran ju je prije toga šakama izudarao po glavi i licu, slomio joj čeljust, izbio zube te jagodičnu i nosnu kost.

Komentara 6

NI
Nik123
08:31 02.06.2017.

Zasto njoj manja kazna ako je ona radila gore stvari?

DU
Deleted user
23:57 01.06.2017.

malo je to ,ova tartura je u rangu logora i gore sto znaci laganog ubijanja zrtve psihicki i fizicki ,traume su neizljecive sud nije to uzeo u obzir,tolika kazna se dobije za krivolov u sumi zalosno da ce za 2 godine ti poslodavci opet zaposljavat ljude i to na isti nacin,jadno sudstvo

LA
larala
16:21 02.06.2017.

4 godine za mucenje i iživljavanje nad jadnom ženom. zar nase sudstvo i zakoni poticu nasilje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije