Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ANALIZA

'Ostavite Livaju na miru. To su radili i dinamovci, a sa srpstvom oko kluba prvi je počeo Tuđman'

10.12.2021.
u 18:00

O čemu pjesma 'mrzin Dinamo, srpsko ime to' govori i je li se itko zapitao da je diskurs o srpskom imenu Dinamo prvi u hrvatskom javnom prostoru afirmirao upravo Franjo Tuđman? O slučaju govore Ben Perasović, Ljubo Pavasović-Visković, Zlatko Hasanbegović i Dražen Lalić.

Komentara 42

DU
Deleted user
18:31 10.12.2021.

Hrvat ne može mrziti ni jedan hrvatski klub. Ali što vi o tome znate.

Avatar jeremija1
jeremija1
18:52 10.12.2021.

Ja kao Dinamovac velim : pustite ga na miru ! Ne odobravam njegove izjave, ali dečka je poneslo. Smiril se bu i sve OK ! Sve za Hrvatsku !

RO
roland
18:08 10.12.2021.

Mi imamo drukerski mentalitet. Suca Ivana Bebeka je prodao najbolji prijatelj i njihovu privatnu komunikaciju je dostavio na Index, a Livaju i Subašića su prodali oni kojima su Hajdukovci plaćali piće te večeri. Dakle, navijači su ih prodali za 200 kuna. nije problem što oni pjevaju, već što ih se druka za 200 kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?