Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO JE DOBAR OSJEĆAJ

Hrvat zaradio na Oskarima: Osvojio preko 90 tisuća kuna

Lady Gaga i Bradley Cooper
Foto: HRT/Screenshot
1/5
26.02.2019.
u 17:39

Uoči najglamuroznije filmske dodjele, kultnih Oscara, hrvatska je lutrija ponudila svojim igračima mogućnost klađenja u 24 kategorije i tako dodatno začinila ovu uzbudljivu filmsku noć

Uoči najglamuroznije filmske dodjele, kultnih Oscara, hrvatska je lutrija ponudila svojim igračima mogućnost klađenja u 24 kategorije i tako dodatno začinila ovu uzbudljivu filmsku noć. Jedan sretni igrač iz Rijeke, odabrao je 11 kategorija, te uz uplatu od 20 kuna, dobio preko 90 tisuća kuna. 

- Najzanimljiviji listić odigran je u Rijeci: igrač je imao dobar osjećaj jer nije odigrao sve "favorite"- kazali su iz Hrvatske lutrije. 

Foto: Hrvatska lutrija

-Zanimljivo je kako je film „Bohemian Rhapsody“, koji nije bio među 3 favorita za osvajanje Oskara u kategoriji
najboljeg filma, sa završnim koeficijentom 35,00 privukao najveći broj kladitelja. Najviši dobitak na listiću na kojem je bilo odigrano i klađenje s Oskarima odigrao je igrač koji je dodao i sportsko klađenje te uz sve pogođene kategorije Oskara i uz promašeni jedan sportski događaj ostvario dobitak od čak 163. 410,40 kn- dodali su. 

Foto: Hrvatska lutrija

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:54 26.02.2019.

Nije to tako teško pogoditi.Od nominiranih odabereš podobne producente,glumce ,režisere. Potom pogledaš teme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije