Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija upozorava

Dobila na kladionici i objavila listić na društvenoj mreži pa ostala bez novca!

žena na internetu
Foto: Getty Images
1/2
21.01.2019.
u 14:01

U ovakvim slučajevima počinitelj s pomoću računala na internetskoj stranici kladionice može upisati vaš broj listića i kȏd te na svoj korisnički račun isplatiti dobitni iznos, upozorava policija.

Umaška je policija zaprimila prijavu 27-godišnjakinje koja je ostala bez više stotina kuna jer je netko drugi podignuo njezin dobitak na sportskom klađenju.

Djevojka je 17. siječnja, nakon što je doznala da je ostvarila dobitak, na društvenoj mreži objavila fotografiju dobitnog listića, no potom ga nije mogla unovčiti. Doznala je, naime, da je netko već prije nje podignuo dobitak.

– Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem, a Policijska uprava istarska upozorava građane da budu oprezni koje informacije i fotografije objavljuju na društvenim mrežama. Osim što na društvenim mrežama ne bi trebali objavljivati svoje osobne podatke i fotografije dokumenata, ne bi trebali objavljivati ni fotografije dobitnih listića.U ovakvim slučajevima počinitelj s pomoću računala na internetskoj stranici kladionice može upisati vaš broj listića i kȏd te na svoj korisnički račun isplatiti dobitni iznos. Budite oprezni prilikom objave informacija na društvenim mrežama, a ako postanete žrtva kaznenog djela, obavijestite o tome policiju – kažu u policiji.

Pogledajte i video zaposlenika koji se suprotstavio pljačkašu:

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
14:30 21.01.2019.

Neka je i treba da je ostala. Sretno dobitniku :)

Avatar poljicanin
poljicanin
14:37 21.01.2019.

Koja izmišljotina!Ako se ide preko internetskog korisničkog računa,onda valjda kladionica ima podatak na čiji račun je novac sjeo.Ako je listić iz kladionice,onda ga počinitelj mora krivotvoriti,što nije baš tako jednostavno i što se tiče nekoliko stotina kuna, neisplativo.Ostaje samo mogućnostt prevare sa strane zaposlenika kladionice,što nije teško utvrditi.

OB
ObrenM
15:45 21.01.2019.

Koje lazi.Policija ne postupa za stetu ispod 2000 kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije