Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Orahovica: Poginuo vraćajući se s pecanja

nesreća
Foto: Dragutin Šantoši
1/6
08.09.2010.
u 21:12

Od siline Pavao Sudarić, koji nije bio vezan, zadobio teške ozljede od čijih je posljedica preminuo na mjestu tragedije

Orahovica – Pedesetšestogodišnji Pavao Sudarić iz Crnca poginuo je večeras u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Grudnjak nedaleko Orahovica. Nesreća se dogodila nakon što je Sudarić na ribnjacima 'Grudnjak' završio s pecanjem.

Opremu i ulovljenu ribu stavio je u svoj crveni golf našičkih registarskih oznaka, a nekoliko stotina metara, u blagom lijevom zavoju, izgubio je nadzor nad automobilom koje se nastavio kretati u pravcu i udario u željezni rasvjetni stup.

Od siline Pavao Sudarić, koji nije bio vezan, zadobio teške ozljede od čijih je posljedica preminuo na mjestu tragedije.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
dr-ivek
10:06 09.09.2010.

Kakva ironija. Čovjek se prezivao \"Sudarić\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije