Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMERA SVE SNIMILA

VIDEO Opelješili trgovinu s mobitelima u samo 2 minute: 'Ne znam hoće li ih naći, bili su uigrani'

TIA mobiteli
28.06.2023.
u 14:50

Tek dvije minute šestorki je trebalo da vlasnicima trgovine s mobitelima naprave štetu od 83.000 eura neto, a sada se nadaju da će policija pronaći počinitelje kao što je i u prošlom incidentu

Po drugi puta u četiri mjeseca vlasnike trgovine s mobilnim uređajima TIA mobiteli u Ivanjoj Reki dočekalo je razbijeno staklo i tragovi da je netko nepoznat tamo bio. Točnije, njih šestorica opljačkala su u noći s ponedjeljka na utorak trgovinu u tek dvije minute, a vlasnici nisu sigurni hoće li ih ovoga puta policija uspjeti naći.

Inače, to je bila treća pljačka koja je vlasnike dočekala u pet godina, dok se posljednja dogodila prije nešto više od četiri mjeseca. - Identična se dogodila 18. veljače, no policija je tada pronašla počinitelje, a mi smo odmah dostavili snimke nadzorne kamere. Tada je bila sreća što su slučajno naišli na policijsku patrolu, no ovi su bolje uigrani - ispričala je suvlasnica Ivana Oslaković za Večernji list.

VIDEO Opelješili trgovinu s mobitelima u samo 2 minute

Naime, snimka nadzorne kamere pokazuje kako je sve odrađeno: šestorka je na lokaciju stigla s dva BMW-a pa je jedan provalnik razbio vrata i ušao u trgovinu, a brzo za njim došla su još četvorica. Nekoliko sekundi nakon je stigao i peti provalnik, dok je šesti član ove bande ostao na 'izvidnici'. S vrećicama koje su im visile oko glave ubacivali su što su sve stigli i mogli, i onda nestali za samo dvije minute. Osim toga, nadzorna kamera je snimila i ranije toga dana dva muškarca koji su došli u trgovinu sa šiltericama preko glave, a koji bi mogli biti članovi ove bande.

Zagrebačka policija izvijestila je o cijelom incidentu, navodeći kako je iz trgovine otuđeno više mobilnih uređaja. Iako oni nisu naveli iznos materijalne štete, vlasnica nam govori kako su štetu dosad procijenili na 83.000 eura neto. Iz policije su nam potvrdili kako i dalje traže počinitelje. 

POVEZANI ČLANCI:

- Ne znam baš hoće ih naći, već je prošao jedan dan. Nadam se da hoće, ali ne vjerujem. Ovoga puta su bili malo pametniji - zaključila je očajna Oslaković koja se nada pozitivnom ishodu. 

>> VIDEO Pogodite koliko koštaju ležaljke. Molim?!': TikTokerica otišla na Hvar nakon četiri godine pa je šokirale cijene


 

Komentara 4

Avatar Čudomix
Čudomix
16:20 28.06.2023.

Zašto su na videu zamagljene tablice?

TE
tek
15:35 28.06.2023.

Ne kužim ove novinare, prvo su javili da se incident dogodio u Donjoj Reki, a sad u Ivanji Reki, a gdje nalaze ta naselja? Ja znam za Donju i Gornju Rijeku,za Ivanju Rijeku, a ove druge nisam čuo, a gdje je to????

JO
JorEl
15:29 28.06.2023.

"Profesionalci" koji stanu sa autima točno ispred kamere, zakrče cestu i upale sva 4 žmigavca. Nisu mogli stati 50 metara dalje pokraj ceste u mrak? Ako auti nisu ukradeni već bi trebali biti privedeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije