Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POHLEPNI RECIDIVISTI'

Opara napao dio ugostitelja: 'Bilo bi jako loše da sada zbog nekolicine ugrozimo ovakve rezultate'

Split: Mimohod zastava i veterana sudionika Domovinskog rata
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
19.08.2020.
u 14:59

Opara je rekao i kako vjeruje da će uskoro uslijediti pad broja zaraženih.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara prozvao je ugostitelje te je za povećani broj zaraženih u županiji rekao da su 'posljedica većeg broja turista i većeg broja mladih u noćnom životu'.

Rekao je i kako je gradski stožer civilne zaštite reagirao čim su primijetili nagli rast novozaraženih.

- To nisu zabrinjavajuće brojke, ali smo morali intervenirati - rekao je Opera i dodao da su sastanak sazvali 'zbog usklađivanja rada s radom inspekcijskih službi kako bismo spriječili one male anomalije s onim rijetkim pohlepnim recidivistima'. Izraz 'pohlepni recidivisti' odnosio se na onaj dio ugostitelja koji nije provodio epidemiološke mjere, javlja N1.

Opara je rekao i kako vjeruje da će uskoro uslijediti pad broja zaraženih. Poručio je i da su na 70% noćenja u odnosu na prošlu godinu te da je 'gospodarstvo napokon krenulo'.

- Bilo bi jako loše da sada zbog nekolicine ugrozimo ovakve rezultate - izjavio je splitski gradonačelnik.
 

Komentara 7

TA
Talleyard
15:58 19.08.2020.

Takvi sebični ugostitelji ugrozili su turustičku sezonu i za to bi trebali odgovarati i svima njima bi trebalo poslati poreznu kontrolu i uvid u imovinsko stanje, jer brojni su se proteklih godina obilno omastili varajući državu.

LI
Lionking
15:09 19.08.2020.

Samo neprijatelj ove drzave, ovog naroda i naseg cijelog drustva moze raditi ovakve svinjarije , sireci zarazu naustrb svoje pohlepe i gladi za parama. Pa postoje li drasticne kazne, ima u zakonu gdje se i takvi spominju. Opletite ih i zatvorom i po dzepu, pa cu te ja pitathoce li bijesni vozaci ferarija i dalje vozati sve nas

JZ
jzadra17
16:32 19.08.2020.

Ako te posluži sreća da te ne prebiju,bace u more,namažu izmetom automobil i razbiju ga na kraju ipak ćeš fasovat koronu. Pa ti razmisli što ti je činiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije