Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodjela priznanja

Oleum olivarum: M​ih i Zigante imaju najbolja maslinova ulja

uljari
14.03.2011.
u 14:06

Čak 30-ak stručnjaka ocjenjivalo je sve boje, okuse i mirise ulja

Sajam proizvođača maslinova ulja Oleum Olivarum završen je u nedjelju navečer u Krasici na Bujštini podjelom priznanja i nagrada za najbolje proizvođače. Čak 30-ak stručnjaka ocjenjivalo je sve boje, okuse i mirise ulja.

S najviše osvojenih 90 bodova zlatnu medalju odnijeli su Mih d.o.o. za svoje ulje San Gurmano te OPG kralja tartufa Giancarla Zigantea za ulje Leccino. Zlatnu su medalju sa 89 bodova osvojili: OPG Vošten Mario za ulje Buža, Bruno Valenta za Ascolanu, Agrolaguna d.d. za Ascolanu, Poljoprivredni obrt Čeko za Bjelicu, Marin Matešić, OPG Flego za Leccino te Familija Kmet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije