Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izložba automobila

Oldtimeri prodefilirali vinkovačkim ulicama

Oldtimeri (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
1/8
29.04.2012.
u 19:03

Vinkovačkim ulicama je prodefiliralo 60-tak vremešnih, ali njegovanih ljepotana koje su Vinkovčani mogli pogledati na platou ispred hotela Slavonija

Vinkovčani su danas popodne mogli uživati u sjaju oldtimera iz Slavonskog Broda, Našica, Đakova i domaćina, Oldtimer kluba \"Stari sjaj\" Vinkovci. Vinkovačkim ulicama je prodefiliralo 60-tak vremešnih, ali njegovanih ljepotana koje su Vinkovčani mogli pogledati na platou ispred hotela Slavonija.

Zagledali su pod haube vozila čudeći se nekadašnjim rješenjima motora, dizajnu unutrašnjosti, raspitivali se kod vlasnika o pojedinostima. Uzdahe ljubitelja starih automobila, mamio je Fiat 1100 e iz 1950.

Organizatori današnjeg druženja slavonskih oldtimera, Tomislav Šunjić, predsjendik i Tomislav Buntić, dopredsjednik Oldtimer kluba \"Stari sjaj\" Vinkovci koji okuplja 50-tak članova i djeluje tek godinu dana, zadovoljni su priredbom i odazivom Vinkovčana, a bilo ih je oko 500,  koji sa zanimanjem razgledali ulaštene oldtimere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije