Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 15 DANA

Oglasio se Škoro: 'Danas slavimo, a sutra i ja ulazim u ring'

Zagreb: Predstavnici Domovinskog pokreta predali su kandidacijske liste
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
05.08.2021.
u 12:11

'Šutio sam petnaest dana i gledao sa strane kako je u ringu samo jedan borac koji mi, bodren plaćenom publikom, opet pljuje u lice i vrijeđa dostojanstvo' rekao je Škoro koji je o cijeloj situaciji napisao i pjesmu 'Izdajnici i heroji'

Nakon 15 dana šutnje otkad je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta, na Facebooku se danas oglasio Miroslav Škoro.

Škoro je u podužoj objavi čestitao Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja te 26. obljetnicu VRO Oluja. 

"Danas je četvrtak, 05. kolovoza 2021. godine – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Čestitam svim braniteljima, Hrvaticama i Hrvatima i svim hrvatskim žiteljima. Čestitam i zahvaljujem na sreći da smo doživjeli ono što su snili i željeli naši predci.", započeo je Škoro.

"Tome u čast, jutros sam sa suprugom otišao do križa na Mirogoju i zapalio svijeću. Na današnji dan sam godinama imao koncerte i vrtile su se neke moje pjesme koje govore o vremenu u kojima se stvarala naša samostalna Hrvatska i o herojima tog vremena.", nastavlja pjevač i političar.

Međutim po prvi puta se osvrnuo i na buru koja je nastala u Domovinskom pokretu nakon njegova iznenadnog napuštanja čela stranke. 

"Šutio sam petnaest dana i gledao sa strane kako je u ringu samo jedan borac koji mi, bodren plaćenom publikom, opet pljuje u lice i vrijeđa dostojanstvo. Izdržao sam, kao i svaki put do sada, jer su mi uzor upravo ljudi koje danas slavimo. I njih su ti isti pljuvali, osuđivali, pribijali na stup srama i rugali im se, i nikom ništa. Istinu je moguće sakriti neko vrijeme, ali je ubiti ne može nitko." piše Miroslav Škoro te nastavlja da je zajedno sa sinom Matijom napisao pjesmu.

Na kraju objave Škoro uputio metaforu iz koje se može protumačiti da se vraća u političku borbu:

"Danas slavimo, a sutra... Sutra je novi dan, sutra i ja ulazim u ring."

VIDEO: Miroslav Škoro iznenada objavio: Povlačim se sa svih dužnosti u Domovinskom pokretu

Komentara 100

LA
Lana2
13:06 05.08.2021.

Škoro, Škoro, k.. vo stara.. Baš si nas razočarao. I kao čovjek i kao političar..

MA
majstorsmora
12:19 05.08.2021.

Prekaljeni borac kaže: I'll be back. Nemoj majke ti....

LI
Linomedo
12:29 05.08.2021.

E moj Škoro, nemoj ulaziti u ring. Razočarao si sve nas koji smo vjerovali da će od tebe biti neke koristi. Propustio si šansu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije