Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJA SE NA NESTALOG SPLIĆANINA

Oglasilo se beogradsko Tužiteljstvo o pronađenom tijelu u Dunavu. Na ruci nađen metalni sat



U tijeku je potraga za Splićaninom Matejom kod starog Tramvajskog mosta
Foto: M.M.
1/5
18.05.2022.
u 13:19

Tužitelj je naredio vještačenje svih predmeta i DNA analizu.

Pronađeno je tijelo mlađeg muškarca jutros oko 9:30 u Dunavu u Beogradu. Sumnja se da je riječ o Splićaninu Mateju Perišu koji je nestao u noći s 30. na 31. prosinca prošle godine i za kojim se od tada traga.

Tijelo je upućeno na obdukciju i DNA analizu kojoj bi se trebao utvrditi identitet osobe, kao i uzrok smrti. Na tijelu nisu primjećeni tragovi nasilja.

"Mladić je na tijelu imao traperice, majicu sa slikom i jednu bijelu tenisicu, što se poklapa s garderobom koju je u noći nestanka na sebi imao Splićanin. DNA će potvrditi je li riječ o Perišu. Na njegovoj ruci nađen je metalni sat, a u džepu mobilni telefon. Tužitelj je naredio vještačenje svih predmeta i DNA analizu", kaže izvor za Telegraf.

VIDEO: Blic: Isplivalo tijelo mlađeg muškarca u Dunavu. Odjeća odgovara opisu one koju je nosio Periš?

Beogradsko Tužiteljstvo se oglasilo nakon što je izvučeno tijelo jutros iz Dunava.

"Tijelo mlađeg, za sada nepoznatog muškarca, nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje. Dežurni zamjenik Višeg javnog tužitelja u Beogradu obavio je očevid na licu mjesta i naložio obdukciju, toksikološke i DNA analize, kojima će se utvrditi identitet za sada NN osobe, kao i uzrok smrti.

Ministarstvo unutarnjih poslova i Više javno tužiteljstvo u Beogradu pravovremeno će obavijestiti javnost o rezultatima spomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu", rečeno je u Višem javnom tužiteljstvu za Telegraf.rs.

Podsjetite se: Splićanka koju je Periš posljednju zvao: 'Žao mi je što se nisam javila...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije