Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrana objavljivanja tekstova

Oglasila se Buljan Flander: Da sam znala da će to izazvati ovakve reakcije pokušala bih naći drugi način

Zagreb. Na Rebru održan okrugli stol o nasilju
Davorin Visnjic/PIXSELL
23.09.2021.
u 17:07

Nije željela komentirati odluku gradonačelnika Tomislava Tomaševića koji je najavio smjenu Upravnog vijeća Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba

Nakon sudske zabrane objavljivanja tekstova novinarke Jelene Jindre o ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba te najave gradonačelnika Tomislava Tomaševića o smjeni Upravnog vijeća te Poliklinike, izjavu za Hrvatski radio dala je i ravnateljica Poliklinike Gordana Buljan Flander.

Na pitanje kako komentira odluku gradonačelnika koji je najavio smjenu upravnog vijeća poliklinike nakon sudske odluke koju je ujedno nazvao presedanom, ravnateljica Poliklinike Gordana Buljan Flander je rekla:

- Ne komentiram to ni na kakav način. To je njegova odluka. Odluka je u njegovoj ingerenciji i ne bih u to ulazila. Da sam znala da će to izazvati ovakve reakcije i smatrat se udarom na slobodu medija, pokušala bih naći neki drugi način, mada ne znam koji, ili bih trpjela, kao što smo trpjeli mjesec i pol prije nego je zatražena neka sudska intervencija -.

Ključne riječi

Komentara 27

KU
Kultura
17:53 23.09.2021.

Novinari se mogu penjati na privatne posjede, tudje terase, oni su nedodirljiva kasta, mogu pljuvati po kome hoce a da se ta osoba ne moze obraniti....najgori ljudi novinari.....sve rade pod krinkom istrazivanja istine a zapravo nanose ljudima koje oni odaberu nevidjenu bol.

ZV
Zvjerko15
17:22 23.09.2021.

Za sve učinjeno, ali i rečeno treba snositi odgovornost pa tako i za novinarski posao i članke koje novinari pišu. Kada nrkiga optužiš za kriminalno djelo moraš imati dokaze za to ili barem čvrste indicije. Do sada smo ouno puta vudjeli situaciju da su novinari objavili čak i ime "počinitelja" pa se poslije posipali pepelom. S druge strane, koliko afera su otkrili upravo istraživački novinari.

IL
ilustrator
17:34 23.09.2021.

ogromnu, beskrajnu moć imaju novinari! dosad smo vidjeli političare, gospodarstvenike, vojnike, odvjetnike, pjevače, glumce, invalide, svećenike koji su zloupotrebljavali svoj položaj i koristeći moç ostvarivali za sebe korist! začudo, samo u jednoj profesiji nema crnih ovca, sve čistunci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije