Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNA BLOGERICA

Od svojih obožavatelja tražila modni savjet, no oni su primijetili neuobičajen detalj na slici

Chloe Morello
screenshot/instagram
03.07.2022.
u 07:45

Na svoj Instagram profil je stavila sliku odraza sebe u ogledalu obućena u zlatnu mini suknju, crnu kratku majicu i svijetleće roze čarape.

Chloe Morello je uspješna blogerica koja, u skladu s onim što radi, podosta zna i o modi i o stilu. No, nije bila u potpunosti sigurna u jednu od svojih kombinacija pa je zamolila svoje fanove da kažu svoje mišljenje, prenosi Mirror. 

Na svoj Instagram profil je stavila sliku odraza sebe u ogledalu obućena u zlatnu mini suknju, crnu kratku majicu i svijetleće roze čarape. 

Naslov je glasio: "Ljudi trebam vašu pomoć! Jel mi ove čarape uništavaju cijeli outfit?" Na prvi pogled je izgleda vrlo lijepo. Ali obožavatelji su primijetili jednu vrlo nepristojnu stvar.

 

Čini se da je Chloe crnim šljokicama ucrtala penis na svojoj suknji. Njenim obožavateljima se jako svidio ovaj post koji je lajkan više od 76.000 puta.

- Trenutno sam u bolnici, a ova slika me doslovno natjerala da se na glas nasmijem, stoji u jednom od komentara

- Je li ovo na prednjoj strani suknje ono što mislim da je?, komentira drugi obožavatelj. 

Chloe je popularna blogerica koji piše o šminki, modi i načinu života. Ona ima više od milijun sljedbenika na Instagramu i 2.65 milijuna pretplatnika na svom YouTube kanalu. 

>>Ovaj članak izvorno je objavljen u srpnju 2018.

Video - Gosta nisu naljutile cijene hrane, već detalj na računu: 'Evo još jedan u nizu bisera Dalmacije'

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
08:34 03.07.2022.

A ja primjetio zensku osobu u spiglu u kupaoni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije