Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Istraživanje otkrilo: Ovo je prosječna veličina penisa po zemljama, evo gdje su Hrvatska i njezini susjedi

shutterstock
25.04.2022.
u 16:30

Muškarci ne bi trebali biti obeshrabreni ovim podacima jer se studija oslanjala na podatke iz samoprocjene

Web stranica From Mars provela je istraživanje o prosječnoj veličini penisa prikupljajući Googleove podatke iz 86 zemalja i rangirala veličine od najveće do najmanje, kako piše Daily Mail.

Ekvador je zauzeo prvo mjesto kao zemlja s najvećom prosječnom veličinom penisa od 17,61 cm, što je čak 10 posto više od njihove prosječne visine. Afrička nacija Kamerun je na drugom mjestu s prosjekom od 16,67 cm, a slijedi ga Bolivija u Južnoj Americi sa 16,51 cm. Sudan i karipska država Haiti zaokružili su top pet sa 16,47 cm, odnosno 16,01 cm.

Foto: From Mars

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Studija je pokazala da su muškarci iz Kambodže imali najmanji penis sa samo 10,04 cm, dok su se ispred njih nalazili muškarci Tajvana s 10,78 cm i Filipina s 10,85 cm.

Prema ovom istraživanju, Hrvatska se nalazi na 34. mjestu s prosječnom veličinom penisa od 14,77 cm, dok se jedno mjesto ispred nalazi Srbija s prosječnom veličinom od 14,87 cm. Mađari su, pak, na 29. mjestu s prosječnom veličinom od 14,99 cm.

Foto: From Mars

Farmaceut Navin Khosla, koji je pregledao studiju, rekao je da veličina penisa često ima ogroman utjecaj na samopouzdanje muškarca. “Bez obzira na to jesu li zabrinuti za veličinu, oblik ili bilo koji drugi aspekt svog penisa, većina nas se u nekom trenutku zapitala je li naš dovoljno velik”, otkrio je.

Međutim, muškarci ne bi trebali biti obeshrabreni ovim podacima jer se studija oslanjala na podatke iz samoprocjene kako bi odredila prosječnu veličinu penisa u naciji – ostavljajući mogućnost da ispitanici varaju sa svojim mjerenjima.

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije