Naslovnica Vijesti Izbori za Europski parlament

'Očito je da smo dobili žuti karton, ozbiljno upozorenje da se nešto treba mijenjati'

Nisam zadovoljan rezultatima na razini Hrvatske, više je nego očito da smo dobili žuti karton, jedno ozbiljno upozorenje da se nešto u politici, u načinu komunikacije s građanima treba mijenjati, kazao je Obersnel
26. svibnja 2014. u 16:08 14 komentara 601 prikaza
'SPECIJAL OBZOR15.10.2013. Rijeka - Vojko Obersnel, gradonacelnik Rijeke.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Izborne rezultate komentirao je danas i predsjednik riječkog SDP-a Vojko Obersnel.

- Zadovoljan sam i nisam zadovoljan. Zadovoljan sam rezultatom u Rijeci, jer su Riječani još jednom dokazali svoju odanost socijaldemokraciji i otvorenom načinu razmišljanja. Što se tiče naše koalicije, u Rijeci su rezultati gotovo istovjetni rezultatima na lokalnim izborima i to je najbolji rezultat u Hrvatskoj. Nisam zadovoljan rezultatima na razini Hrvatske, više je nego očito da smo dobili žuti karton, jedno ozbiljno upozorenje da se nešto u politici, u načinu komunikacije s građanima treba mijenjati - kazao je. Na pitanje vjeruje li da se to može promijeniti Obersnel je kazao da se politikom ne bi bavio kada ne bi vjerovao da se nešto ne može promijeniti.

>>Plenković: Hrvati vjeruju u EU projekt i vide ga kao šansu za izlazak iz krize

>>Rajko Ostojić: Očekivao sam veću izlaznost i bolji rezultat

Trendovi budućnosti
ŠTO NAS ČEKA
Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije: trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti

A1 izdvaja za Vas

  • petrollio:

    dobili ste vi crveni karton, samo ne želite izaći s terena nego se grčevito držite za busenje trave i tvrdite da je to trebao biti žuti i da je sudac (narod) prestrogo ocijenio nesposobnost SDP/HNS vlade

  • kafka:

    "'Očito je da smo dobili žuti karton, ozbiljno upozorenje da se nešto treba mijenjati'" . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ... prikaži još! . . . . . . . . . . . . . . . . . . Taj 'žuti karton' je velik kao 3/4 nogometnog igrališta - da prekrije sve loše članove SDP-a, HNS-a i ostale kukurlele koalicije. Ako želite opstati i ako želite da ovaj narod i ova država Hrvatska opstane mjenjajte Milanovića, sve ministre, smijenite sami sebe. Nađite među sobom poštene, radišne i domoljubne. Bit će vam teško naći ih ali ih ima samo ste ih marginalizirali. Teško ili nemoguće da ih nađete u svojim redovima nije zato što im nema, nego zato što ih nikada niste ni tražili i smetali su vam, pogotovo oni domoljubni. . . . . . . . .

  • osica:

    Eto, sve se mijenja no Rijeka nikako .Zapečatili su joj sudbinu, neki dođoši. Obi miran si pa prodaješ filozofiju. Za Hrvatsku ne prolazi - niste ogledni primjerak.