Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vojko obersnel
Povratak na članak

'Očito je da smo dobili žuti karton, ozbiljno upozorenje da se nešto treba mijenjati'

Nisam zadovoljan rezultatima na razini Hrvatske, više je nego očito da smo dobili žuti karton, jedno ozbiljno upozorenje da se nešto u politici, u načinu komunikacije s građanima treba mijenjati, kazao je Obersnel

Komentari 14

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
10:52 27.05.2014.

dobili ste vi crveni karton, samo ne želite izaći s terena nego se grčevito držite za busenje trave i tvrdite da je to trebao biti žuti i da je sudac (narod) prestrogo ocijenio nesposobnost SDP/HNS vlade

VL
KA
kafka
17:04 26.05.2014.

"'Očito je da smo dobili žuti karton, ozbiljno upozorenje da se nešto treba mijenjati'" . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Taj 'žuti karton' je velik kao 3/4 nogometnog igrališta - da prekrije sve loše članove SDP-a, HNS-a i ostale kukurlele koalicije. Ako želite opstati i ako želite da ovaj narod i ova država Hrvatska opstane mjenjajte Milanovića, sve ministre, smijenite sami sebe. Nađite među sobom poštene, radišne i domoljubne. Bit će vam teško naći ih ali ih ima samo ste ih marginalizirali. Teško ili nemoguće da ih nađete u svojim redovima nije zato što im nema, nego zato što ih nikada niste ni tražili i smetali su vam, pogotovo oni domoljubni. . . . . . . . .

VL
OS
osica
17:31 26.05.2014.

Eto, sve se mijenja no Rijeka nikako .Zapečatili su joj sudbinu, neki dođoši. Obi miran si pa prodaješ filozofiju. Za Hrvatsku ne prolazi - niste ogledni primjerak.

VL
RO
rogstrug
17:55 26.05.2014.

Pohapsite sve koji nisu glasali za vas...

VL
DU
Deleted user
19:58 26.05.2014.

Prepao se drug da ce se u Rijeci promijeniti vlast nakon 75 godina he he he

VL
Avatar žič
žič
20:14 26.05.2014.

je,u pravu si,sve vas stare kadrove treba mjenjati,čast iznimkama,ali vodstvo stranke su poltroni,ulizice koji se boje zamjeriti,,vrhovniku,,....

VL
BU
bubimir
20:57 26.05.2014.

a da počneš od sebe samozvani socijaldemokratu ?

VL
CR
crocro
21:46 26.05.2014.

King Konga.

VL
CR
crocro
21:49 26.05.2014.

Vi bi htjeli i vama odgovara da se to nazove "žuti karton". Ali drugovi, ovo je za vas "crveni karton". Ali vi ne želite uljudbeno napustiti "teren". To je glavna kvaka agonije.

VL
Avatar Vinko
Vinko
08:27 27.05.2014.

Citat: "...očito da smo dobili žuti karton, jedno ozbiljno upozorenje da se nešto u politici, u načinu komunikacije s građanima treba mijenjati ..." Ha, Obi šalje javnosti nejasnu poruku. Žuti karton, to je jasno. Da treba nešto mijenjati u politici,itici, također. Kad ne bi bilo njegova pojašnjenja što treba mijenjati. Veli da treba mjenjati nešto u načinu komunikacije s građanima. Dakle, sugerira da treba mijenjati politiku komunikacije s građanima, a ne i samu politiku. Nedostaje u izjavi jedno malo obično "i". I smisao izjave bi bio drugačiji. Ali, što ćemo ? Takvi su naši političari. Nisu kadri misliti i govoriti jasno, razgovjetno.

VL
Avatar Vinko
Vinko
08:35 27.05.2014.

Sada je temeljno pitanje hoće li se SDP na pravi način suočiti sa samim sobom. Linić navodno obećava rasčišćavanje odnosa i valjda i politike koju vodi SDP. Ali, pokretač toga rasčišćavanja nije nimalo obećavajući. Sve mi se čini da ćea će izvisiti. Nije dostatno maknuti Milanovića. Treba promijeniti stranačku filozofiju. A to bi značilo promijeniti vodstvo stranke kao i potom raspustiti Hrvatski sabor, te na novoj platformi graditi prohrvatsku i proeuropsku politiku.

VL
Avatar Vinko
Vinko
08:40 27.05.2014.

Sve mi se čini da SDP još nije sposoban za svoju vlastitu reformu i obnovu. Mora još dublje potonuti da bi se mogao suočiti sa svojim povijesnim i drugim zabludama i zašto ne reći, sa svojim grijesima.

VL
LB
lela.baborela
13:06 29.05.2014.

"Očito je da smo dobili žuti karton,ozbiljno stanje da se nešto mjenja u stranci." Obersnelu Vi ste dobili "crveni" karton od građana jer ste "svjesno slagali" birače.Vidite sve se "vraća" sve se"plaća." A obećali ste u kampanji da će tee bez "korupcije"radit.Toga se odlično sjećam. I da samo znate do Vaših "obećanja" nitko više ne drži.

VL
Avatar bobdog
bobdog
17:25 26.05.2014.

sve se da riješiti ,obavezno glasanje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.