Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFER HOTMAIL

Objavljeni novi mailovi: Ramljak je pogodovao određenim dobavljačima?

Ante Ramljak
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/5
25.05.2018.
u 09:47

U tekstu se navodi i kako je u problematici oko tretiranja mjenica Vidaković kao predstavnica dobavljača gurala interese Kraša i još nekoliko kompanija.

Bivši izvanredni povjerenik Agrokora, Ante Ramljak, popuštao je pod pritiskom određenih dobavljača i davao im je tretman koji drugi nisu imali, tvrdi Index koji je objavio nove e-mailove u aferi Hotmail.

Pišu kako je iz novih mailova vidljivo kako je bilo povlaštenih dobavljača koji su teret mjenica uspjeli prebaciti na Agrokor što drugima nije pošlo za rukom. Tvrde kako su oni natjerali Agrokor da natrag uzme mjenice kojima ih je platio Todorić te da su njihova potraživanja razvrstana u granični dug.

Objavili su e-mail u kojem je direktorica Agrokorova sektora riznice navela kako ju je zvala Marica Vidaković iz Kraša te da je tvrdila da je bio dogovor da se vrate mjenice koje su izdane za fakture čije je dospijeće 10.04.2017. Piše i kako je Vidaković prijetila da će 'napraviti eksploziju na TV'.

U tekstu se navodi i kako je u problematici oko tretiranja mjenica Vidaković kao predstavnica dobavljača gurala interese Kraša i još nekoliko kompanija.

Pogledajte i galeriju: Ramljak prezentirao ključne informacije vezane uz prijavu tražbina

Ante Ramljak
1/10

Komentara 32

MU
Muncimir
10:10 25.05.2018.

On je postavljen da pogoduje.

ST
stefj
10:40 25.05.2018.

Predstavnica Kraša gurala je svoju firmu u prvi plan. Ma nemoj, a koju će... Koji idiotizam, pa tamo se firme tuku oko mrvica koje su ostale da si smanje štetu što je više moguće. Ramljak je koordinirao, a vjerovničko vijeće je donosilo odluke... Ne znam što ljudi misle, da oni tamo sjede i u prijateljskoj atmosferi se dogovaraju koliko će tko izgubiti? Pa si međusobno pružaju ustupke u stilu; evo ja ću više izgubiti, ne, ne ja ću, ma ja ću inzistiram....

Avatar dobry
dobry
09:53 25.05.2018.

Bit će toga još! Netko sustavno živcira Plenkovića!? Od čega strahuje predsjednik Vlade!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije