Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUBI IM SE SVAKI TRAG

Obitelj zabrinuta zbog nestanka dvoje Splićana: Išli crnim BMW-om u Nizozemsku zbog posla

Foto: Privatna arhiva
1/4
12.11.2022.
u 10:12

MUP je njihove fotografije, opis i podatke objavio na stranici nestali.hr.

Nestao je mladi par Splićana! Tina Smoljo (22) i Tonino Raić (22), zaputili su se prošle subote osobnim vozilom za Nizozemsku, međutim, od ponedjeljka im se gubi svaki trag. Zabrinuti članovi obitelji prijavili su nestanak, međutim, do danas nisu dobili nikakvu informaciju gdje je mladi par.

MUP je njihove fotografije, opis i podatke objavio na stranici nestali.hr.

Njih dvoje su momak i cura, a išli su u Roterdam, gdje je njega navodno čekao posao. Navodno je s njima bio i jedan poznanik iz Solina, ali njegov nestanak još nije prijavljen. S njima je putovala i ova kujica koju na slici Tonino drži u naručju.

Foto: Privatna arhiva

Krenuli su još u subotu, Toninovim  crnim BMW-om, a svaki trag im se gubi u ponedjeljak, 7. studenoga kada su se zadnji put javili.

"Pouzdana je informacija jedino da su prešli slovensku granicu. Posljednje javljanje WhatsApp porukom bilo je u ponedjeljak 5,26 ujutro da će se javiti s novog broja čim zamijene karticu. Od tada do danas - ništa"  doznajemo od člana obitelj Tonina Raića koji moli sve one koji imaju neku informaciju o mladom nestalom paru da se jave policiji.

Komentara 56

DJ
Dodaj Juri
11:33 12.11.2022.

Ja cisto sumnjam da su isli traziti posal. Vise mi se cini da su isli praviti biznis.

ZA
Zagrepčanka71
11:09 12.11.2022.

"Navodno su išli u Rotterdam, navodno je još netko bio s njima..." vidim da obitelj puno zna o svojoj djeci. A to da su crnim BMW-om išli tražiti posao... to ne mogu ni komentirati. Sigurno im je loše bilo ovdje!!!!

OP
Openhack
11:39 12.11.2022.

Eto on isplita bas u roterdsmu nasao posao.... Navodno.... I navodno nema rominga u eu pa se mijenjaju kartice.... Navodno... Sve prsti od intelekta.... Daj boze da se magarci vrate kuci u komadu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije