Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBROTVORNA KAMPANJA

Obitelj moli pomoć: Hrvoje ima tumor na mozgu, operacija u Njemačkoj bi mu mogla spasila život

Foto: GoFundMe
1/2
02.11.2022.
u 23:42

Hrvoje i njegova obitelj nisu u mogućnosti sami financirati zahvat, zbog čega je Hrvoje klonuo duhom

Ovih su se dana humska javnost, prijatelji, susjedi, poznanici digli na noge a sve kako bi se prikupila sredstva za zahvat koji Hrvoje Drašković iz Huma na Sutli hitno treba.

Zahvat je eksperimentalne prirode te ga njegovo zdravstveno osiguranje ne pokriva. Hrvoju bi taj zahvat značajno pomogao u njegovoj četverogodišnjoj borbi s glioblastomom i vratio mu snagu. Jedina prepreka je cijena zahvata u iznosu od 90.000 eura.

Srećom, znanost je u posljednje četiri godine napredovala. Sada postoji zahvat eksperimentalne vrste, koji bi mu mogao pomoći. Radi se o sigurnijem obliku operacije, jer ista nije invazivna kirurški zahvat, kao u siječnju 2018. Postupak se zove laserska intersticijska toplinska terapija. Dostupni podaci o ovom zahvatu su obećavajući.  Zbog već spomenute visoke cijene zahvata, Hrvoje i njegova obitelj ga nisu u mogućnosti sami financirati, zbog čega je Hrvoje klonuo duhom. Mi vjerujemo da je ovaj zahvat ono što će pridonijeti Hrvojevu dosadašnjoj borbi s ovom opakom bolešću.

Foto: GoFundMe

Sve donacije s područja Republike Hrvatske u kunama mogu se uplatiti na žiro račun Hrvojeve supruge Marije u Zagrebačkoj banci.

KUNSKE UPLATE IZ RH

Vlasnik računa: Marija Drašković

IBAN: HR2823600003119196177

Poziv na broj: 15576863073

Opis plaćanja: Donacija za liječenje Hrvoje Draškovic

Akcija prikupljanja sredstava provodi se i na stranici gofundme.com. Akciju organizira Hrvojeva sestra Petra. 

Obitelj se svima zahvaljuje!

VIDEO: Što se događa s vremenom? Poznati meteorolog otkrio što možemo očekivati u studenom!

Komentara 1

TE
Templo
07:04 03.11.2022.

Neka nasa na sav glas hvalisava vlada odvoji komadic love za koju se hvali da pomaze gradjanima i eto novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije