Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A TAKO JE MALO NEDOSTAJALO

Loša sreća dvojice Hrvata: Jedan uhićen dok je ulazio u Njemačku, a drugi dok je pokušao izaći

Foto: Pixabay
1/2
02.11.2022.
u 22:03

Okružni sud Kempten osudio ga je 2019. godine na ukupno 2 godine zatvora zbog prijevare te mu je ostalo odslužiti još 272 dana zatvora

Dvojica hrvatskih državljana pamtit će itekako ovaj ponedjeljak. Obojica su završila u lisicama i to zahvaljujući informacijama iz baza podataka njemačke policije. .

Hrvat (29) ušao je u Njemačku letom iz Zagreba, a savezna policija u zračnoj luci Weeze je usporedila njegovo osobne podatke i doznala da ga traži državno odvjetništvo u Kemptenu. Okružni sud Kempten osudio ga je 2019. godine na ukupno 2 godine zatvora zbog prijevare te mu je ostalo odslužiti još 272 dana zatvora. Hrvat je uhićen i odveden u zatvor Geldern, piše Fenix-magazin.

Istog dana, 33-godišnji Hrvat pokušao je otputovati u Zagreb. A kad su njegovi osobni podaci uspoređeni u policijskim sustavima za potragu, pokazalo se da je javno tužiteljstvo München II izdalo nalog za njegovo uhićenje.

Okružni sud u u Fürstenfeldbrucku osudio ga je 2022. godine na kaznu od 45 dnevnih rata od po 40 eura za krađu. Budući da Hrvat nije platio kaznu od 1.800 eura, sada mora ići u zatvor na 45 dana.

VIDEO: Što se događa s vremenom? Poznati meteorolog otkrio što možemo očekivati u studenom!

Komentara 5

TE
Templo
20:53 03.11.2022.

Nestao mi komentar, dakle kad su svaki drugi dan Nives i Ella vijest, zasto i ovo ne bi bila vijest?

DU
Deleted user
22:06 02.11.2022.

i to je vijest? to treba biti u novinama?

RC
rcuksel
22:44 02.11.2022.

Cudno inace su rvati posteni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije