Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova TV

O Vladi pričaju bivši premijeri i zaposlenici

Mislav Bago
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
06.11.2015.
u 18:23

Njegovi sugovornici su i bivši zaposlenici Banskih dvora; od domaćice i šefice kabineta, osobne tajnice premijera do službenog fotografa, domaćice restorana i šefa protokola

Nova TV je u sklopu cjelovečernjeg izbornog programa u nedjelju pripremila priču o Banskim dvorima. Mislav Bago, reporter s više od 20 godina iskustva u praćenju politike, posjetio je Banske dvore koji su već 207 godina sjedište hrvatske vlasti. Intervjuirao je tri bivša premijera. Nikicu Valentića, Franju Grgurića te Zlatka Matešu.

Njegovi sugovornici su i bivši zaposlenici Banskih dvora; od domaćice i šefice kabineta, osobne tajnice premijera do službenog fotografa, domaćice restorana i šefa protokola. Svi oni otkrivaju svoje osobne priče i detalje kako su međusobno kroz svakodnevne kontakte gradili povjerenje, za koje tvrde da je već desetljećima ključ dobrog odnosa političara i zaposlenika Banskih dvora.     

>> Oduvijek sam znala što želim pitati političare

Komentara 25

MR
mrgud55555
18:35 06.11.2015.

Mi stalo okolišamo i izbjegavamo istinu. A istina je da je SDP stranka uglavnom djece jugoslovena, mješanih brakova, titovih doseljenika na tlo Hrvatske, Srba, aboliranih četnika, partizana s povlasticama do trećeg koljena, blajburških koljaća, bivših državnih uhljeba u bezbednosnim službama, ostataka UDBA, KOS, SDB, KPH, KPJ itd.. A razlog tomu je što Hrvatska nije provela Lustraciju te reviziju tuđmanove abolicije i očistila se temeljito od svih protuhrvatskih elemenata na način da se nikada više oni ali i njihova djeca ne mogu baviti politikom niti raditi u državnim službama Hrvatske. A oni i dalje nesmetano žive sa svojim ostacima prošlosti i nastavljaju tamo gdje su im očevi stali, sve na teret poreznih obveznika. Pogledajte samo Milanovića i povjest njegovih predaka pa će vam biti jasno koji su to ostaci bivšeg režima koji na žalost pokušavaju okrenuti kotač unatrag izvrčući teze i zaobilazeći istinu na svakom koraku. I zato su danas Hrvati opet manjina u svojoj državi jer ovi su ozakonili svoju prednost. Oni nam upravljaju državom a preko 4 milijuna Hrvata živi u iseljeništvu, i zamislite oni imaju samo 3 saborska mandata, isto kao i 4 % srpske manjine ??

GR
greenvest
18:52 06.11.2015.

Za sve bivše radnike TŽV Gredelj dobra vijest. Odlaskom ove crvene vlasti Gredelj ponovo zapošljava i slijedi oporavak željeznice...Damir Jakuš šef radničkih sindikata

ZE
zelina
18:45 06.11.2015.

Marinko Boban podržao je Domoljubnu koalicibu, dok Zvone i dalje vodi intelektualne rasprave s Miljenkom Jergovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije