Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAO NAPUSTITI HRVATSKU

Nudio povoljniji tečaj zamjene novca pa prevario Nijemca: Evo što mu je dao umjesto kuna

Ilustracija
Dusko Jaramaz/Pixsell
15.07.2022.
u 18:11

Policijski službenici su ga uhitili na graničnom prijelazu te je prepraćen i predan djelatnicima pazinske policije

Policijski službenici Policijske uprave istarske priveli su bugarskog državljanina koji je prilikom mijenjanja novca na ulici prevario njemačkog državljanina.

Pazinska policija s Ispostavom Buzet dovršila je kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim bugarskim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo prijevara, navodi policija te ističe da se muškarca sumnjiči da je 5. srpnja, oko 18.30 sati, ispred poslovnice banke u Ulici 25. rujna u Pazinu ponudio njemačkom državljaninu po povoljnijem tečaju zamjenu novčanica od 1000 eura.

Oštećeni je to prihvatio pa od osumnjičenog dobio nekoliko stotina kuna i više novčanica bjeloruskih rublja.

Osumnjičeni je, navodi PU istarska, 13. srpnja pokušao napustiti Hrvatsku preko graničnog prijelaza Bajakovo, no policijski službenici su ga uhitili na graničnom prijelazu te je prepraćen i predan djelatnicima pazinske policije. Policijski službenici proveli su nad njim kriminalističko istraživanje, nakon čega su ga u jutarnjim satima 14. srpnja  priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

VIDEO Supružnici dobili zatvorske kazne: Napala ga batom za meso, on njoj bacio mobitel kroz prozor

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar majkuvam
majkuvam
21:52 15.07.2022.

Jel autor članka ikad vidio novčanicu od 1000 €?

MO
modovisisajteMaraschino
20:58 15.07.2022.

poštenog čovjeka ne možeš prevariti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije