Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJA

Novinaru Mirku Sekuliću nagrada dodijeljena posthumno

dan šibenika (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
29.09.2010.
u 13:10

Na Dan Grada Šibenika nagradu za životno djelo primio je liječnik dr. Josip Batinica.

ŠIBENIK - U povodu Dana Grada Šibenika i blagdana njegova zaštitnika svetog Mihovila, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća dodijeljene su nagrade i priznanja. Nagrada za životno djelo uručena je liječniku dr. Josipu Batinici za iznimno zapažene uspjehe u medicini.

Nagrada Grada Šibenika posthumno je pripala i Mirku Sekuliću, dugogodišnjem vrsnom novinaru Županijskog radija Šibenik, koji je nadavno preminuo, i to za izniman doprinos radijskom novinarstvu. Nagrada je dodijeljena i dr. Jadranu Kali, marljivom etnologu, za izniman doprinos u očuvanju kulturne baštine.

Nagrađen je i Emilo Menđušić, poznat po projektu Sokolarskog centra u Dubravi, za izniman uspjeh na području zaštite prirode te Mate Višić za iznimno uspješan kreativan rad s mladima na području glazbene kulture.

Plaketa Grada Šibenika uručena je Udruzi šibenske maškare Arlekin za doprinos u realizaciji tradicionalnih manifestacija, Malonogometnom klubu Crnica za 20 godina uspješnog rada i Scenskoj udruzi Leona za zapažene uspjehe u razvijanju kreativnosti mladih u glazbeno-scenskom izričaju.

Grb Grada Šibenika dodijeljen je Reinhardu Paulu iz njemačkoga grada Herforda  za humanitarnu pomoć Šibenčanima tijekom Domovinskog rata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije