Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lansiranje portala

Novi vecernji.hr: Dizajn se prilagođava potrebama sadržaja

novi portal (1)
Foto: VL
1/3
29.10.2013.
u 14:02

Na redizajniranom portalu vijesti će biti moguće prikazati na razne načine, ovisno o temi, važnosti vijesti ili vrsti sadržaja.

Odbrojavamo sitno do lansiranja nove verzije portala Večernjeg lista. Već smo najavili da će to biti prvi hrvatski news portal u responsive tehnologiji – što znači da će sadržaj biti jednako kvalitetno prikazan na svim veličinama ekrana i svim uređajima. Na taj će način i surferi putem mobitela lako moći pristupiti cijelom sadržaju stranice što je dosad bilo ograničeno. Večernjak vam je dostupniji nego dosad!

Novitet su i razni moduli prezentacije vijesti – od različitih vrsta prikaza članka, o čemu smo već pisali, do zanimljivih varijacija naslovnice. Tako ćete iznimno važnu vijest prepoznati po žutoj traci na vrhu stranice kroz koju ćete iz minute u minutu moći pratiti tijek događaja. Vijesti na naslovnicama rubrika pak imat će koristi od velikih formata koji omogućavaju kvalitetniji prikaz galerija, slika i videa.

Posebno mjesto na naslovnici zauzima Mega foto – tj. urednički odabir tema koje se odlikuju i kvalitetnim fotografijama. Mega foto omogućava potpuno drukčiji pregled vijesti kroz velike formate fotografija. Do ove vrste prikaza možete doći jednim klikom iznad trake s rubrikama.

Novim portalom moći ćete surfati za samo nekoliko dana, a do tada nas pratite, donosimo još vijesti i noviteta o projektu!

Komentara 1

DB
darko.bertic
08:02 03.11.2013.

a di su mi nestali bodovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije