Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5.0 PO RICHTERU

Novi jači potres pogodio Italiju, građani uznemireni: 'Stolci su se pomicali, tresao se i luster'

EMSC
26.01.2023.
u 11:56

Potres je bio na dubini od 10 kilometra, javlja EMSC, a osjetio se diljem regije Emilia-Romagna. Trajao je svega nekoliko sekundi

Nešto prije podneva sjever Italije pogodio je jači potres magnitude 5.0 po Richteru. Epicentar potresa bio je 23 kilometra od obalnog grada Riminija.

Potres je bio na dubini od 10 kilometra, javlja EMSC, a osjetio se diljem regije Emilia-Romagna. Trajao je samo nekoliko sekundi.

''Krevet se pomicao, osjetio se jako!'' pišu korisnici. 

''Stolci su se pomicali, tresao se i luster'', pišu drugi.

Podsjetimo, početkom studenog prošle godine isto je područje pogodio potres jačine 5.7 po Richteru, a epicentar je bio u Jadranskom moru. Na Cresu se također osjetilo podrhtavanje, kao i na Viru te kod Zadra. Osim obalnog dijela Hrvatske, korisnici su izvijestili kako su potres osjetili i kod Metkovića, Karlovca, Ljubljane u Sloveniji te Velikoj Kladuši i Zenici u Bosni i Hercegovini.

>> VIDEO Geolog otkrio gdje bi mogla biti lokacija novog nalazišta zlata u Srbiji: 'Nema sumnje da je tamo'

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:54 06.02.2023.

Sve se nešto oko nas trese, valjda neće opet nas

MM
Marljivi mrav
16:16 26.01.2023.

Piše da se osjetio u Karlovcu??? Stvarno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije